2011. december 31., szombat

NOKIA N8 Tok álló bőr sakktábla minta övre tépőzár - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Divatosan színes? Elegenásan egyszerű? Egyedi megjelenés? Igen, megérkezett az Unicase mobiltelefon tok kollekciója! Az Unicase mobil kollekció minden darabja a Te igényeidnek megfelelően tökéletes védelmet biztosít mobiltelefon készülékednek a mindennapok során, míg praktikus kialakításuknak köszönhetően megőrzik a teljes kényelmet mobilod használatában. Az Unicase mobil tokok kedvező áron megrendelhetők a legtöbb mobiltelefon készülékhez. Kompatibilis készülékek:
Apple iPhone 4, BLACKBERRY 8520 Curve, BLACKBERRY 9500 Storm, BLACKBERRY 9700 Bold, HTC Legend, HTC Wildfire (Desire mini), iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, MOTOROLA MILESTONE, MOTOROLA MILESTONE XT720, NOKIA C3, NOKIA E5-00, NOKIA E63, NOKIA E71, NOKIA E72, NOKIA N8, SAMSUNG GT-B3210 Corby TXT, SAMSUNG GT-C6625, SAMSUNG GT-S5620 Monte, SAMSUNG GT-S8000 Jet, SAMSUNG SGH-i780, SAMSUNG SGH-i900 Omnia, SONYERICSSON ASPEN, SONYERICSSON SATIO, T-Mobile Pulse, Áraink a lehetőségeinkhez képest minden esetben alku képesek, minden megkeresésére igyekszünk mielőbb válaszolni.  Megkérjük a Kedves Ügyfeleinket, hogy a készlet állapotáról licit érdeklődjenek vagy ha bármilyen kérdésük van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegyék fel nekünk! A Mobil Ász örömmel áll minden érdeklődő rendelkezésére. A fizetés a kedvező szállítási feltételek érdekében kizárólag előreutalással lehetőséges, amelyhez minden információ automatikusan közlésre kerül a termék licit leütésekor. Kézbesítési lehetőségek: - Postai kézbesítés 2 Kg össztömegű csomagokig lehetséges 750 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre- Futárszolgálati kézbesítés DPD futárszolgálattal értékhatártól függetlenül bruttó 1200 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre- Természetesen több tétel rendelése esetén is csak 1db szállítási költség fizetendő, ezt a rendszerben is így állítottuk beSzemélyes átvételre, áru cserére nincs lehetőség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban. Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét, hogy követhető legyen az ügyintézés! A szállítási határidő: A megrendelés értékének bankszámlánkra történő megérkezésétől számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék. Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhető akkor elérhetővé tesszük Önnek a Vatera piacterén. Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj Darabszám alapú kedvezmény   Más futárszolgálat előre utalással1200 Ft/db2. db és afelettiek Ingyenes Levélként előre utalás után750 Ft/db2. db és afelettiek Ingyenes Garancia: 1 év
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Termékeinket a DPD futárszolgálat szállítja házhoz! A kézbesítési költség, akárcsak a küldemények csomagolásához felhasznált anyagok minden esetben minőségi szolgáltatást takarnak. A csomag az átutalás lekönyvelését követő 5 munkanapon belül előre egyeztetett időpontban megérkezik a megadott címre. Sorszám: 3129 Ez úton köszönjük a vatera. hu üzemeltetőjének a kedvező feltöltési lehetőséget!  


Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 21:28
. NOKIA N8 Tok álló bőr sakktábla minta övre tépőzár - Jelenlegi ára: 1 400 Ft