2012. március 2., péntek

Big Scooter roller, óriás,200 mm-es kerék, csúcs!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás elött vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszárú, vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk!  
Az aukció tárgya egy szuper, Big Scooter márkájú, nagy méretű roller. Vagány kanyarok, gyors akció.  Garantálja az óriási roller élményt. Jellemzői:  csúcsminőségű aluminiumból. Hátsókerék súrlódási fék, a lehető legnagyobb biztonság érdekében. Összecsukható.  200 mm-es kerekekkel, csúszásgátlós felülettel, állítható kormánymagassággal. Terhelhetősége: 100 kg. Hossza: 92 cm, magassága: 100, 5 cm- állítható. A csúszásgátló felület hossza: 44 cm, szélessége: 10, 8 cm. ABEC-5 csapágyakkal. Kitámasztóval! Ne hagyd ki,  közeleg a jó idő, gyermeked imádni fogja! A rollert használtként hirdetem, de szép állapotban van, a taposófelületén látható a használat!!! Doboza sérült!
Licitet nem törlök, aukciót idő előtt nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A termékekre kipróbálási, megtekintési garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-03 21:45
. Big Scooter roller, óriás,200 mm-es kerék, csúcs!! - Jelenlegi ára: 1 Ft