2012. február 29., szerda

Paint Zoom festékszóró - Jelenlegi ára: 8 090 Ft

Paint Zoom - festékszóró
A Paint Zoom festékszóró előnyei
Tökéletes festékszóró készlet a lakás könnyű és olcsó kifestéséhez
Ha valamit nem szívesen csinálna, az a festés, mert annyira időt rabló és drága? Már látni is alig bírja a kopott falakat, de zavarja a gondolat, hogy szobafestő után kelljen néznie, a szaki által hátrahagyott koszról nem is beszélve?
Az általunk kínált kiváló Paint Zoom termék egyszer és mindenkorra megoldja az ilyen gondokat. Festhet és lakkozhat szakember igénybevétele nélkül, sőt, a minőséget látva kedve támad majd az egész lakás kifestéséhez az egy darab szoba helyett.
Professzionális minőségű festőmunkát tud végezni, anélkül, hogy más időbeosztásához kelljen alkalmazkodnia.
Minden felületet egymaga is ki tud festenie a Paint Zoom használatával.
A Paint Zoom kiváló szerszám otthonra, mely teljesen megváltoztatja a lakásfelújításhoz való hozzáállását. Vágjon bele:
gyorsabb
tisztább
könnyebb festés, sőt lakozás is
Többet nem kell kínlódnia és pénzt pazarolnia hivatásos szobafestőre a munka elvégzéséhez. Végre valódi ezermester lehet.
Spórolja meg magának a stresszt, időt és a rengeteg pénzt, amit a hivatásos festőre kellene szánnia, és tegyen szert a Paint Zoomra!
Fesse ki a lakását kevesebb, mint egy nap alatt
A nappali fala koszos, kifakultak a gardrób színei, kopott a politúr? Saját maga is rendbe hozhatja! Mindössze egy eszközzel egy nap alatt újrafestheti az otthonát, és soha nem függ többet a szobafestők jóindulatától.
A festékszórós technológiának köszönhetően úgy fog festeni, mint egy hivatásos szobafestő, és a teljes lakást kevesebb, min egy nap alatt ki tudja majd festeni. Mostantól 2 percig tart azt lefesteni, amit festékhengerrel 2 óráig tartott volna.
A Paint Zoom elvégzi a piszkos munkát helyettünk: mindössze pár percben lefesthetők a felületek, amiket korábban órákon át festett volna ecsettel és hengerrel. Festhet
falakat
ajtókereteket
téglákat
lambériákat
betont
kerítést
bútort
ajtókat
ablakokat, stb.
Próbáljon ki újonnan kikevert árnyalatokat. Fessen szivárványt gyermeke szobájába, fesse pirosra hálószobáját, és talán sárgára a fürdőszobát... és élvezze a munkát!
Legyen kreatív és varázsolja egyedivé otthonát!
A Paint Zoom kiválóan megfelel az otthoni barkácsolók, ezermesterek igényeinek, és annak is, akinek csak időnként támad kedve tenni valamit a ház körül.
A praktikus szórófej biztosítja, hogy a sarkokba is eljut a festék
Minden lakás rendelkezik olyan sarkokkal, melyek nehezen hozzáférhetők ecsettel, vagy nehezen festhetők ki teljes egészében (pl. stukkós falak). A Paint Zoom lehetővé teszi, hogy az összes kis beszögellést lefesse, amik különben a szoba összképét rontanák. Az eredmény meg fogja lepni:
díszítő elemek
strukturált felületek
burkolólapok
szegély- és díszlécek
sarkok
rozetták
domborművek
téglák
szigetelések
ajtókeretek és
lambériák.
Ne fárassza ki magát azzal, hogy kézzel fest ki mindent, ha elég csak megnyomni a Paint Zoom gombját, hogy egyenletesen, kínlódás nélkül kifesthesse a legösszetettebb felületeket is.
Szabaduljon meg a festőecsetektől és a hengerektől, és rendelje meg a Paint Zoom készülékét még ma! Vigye be otthonába a színek energiáját, és a kedélyesség érzését.
Már egyetlen festékréteg is tökéletes eredményt mutat.
A nagy lefedési teljesítmény valószínűleg a Paint Zoom készülék legnagyobb erénye. A szórófej egyenletesen osztja szét a festéket a felületen. A festéket mindössze egyetlen rétegben kell felvinni, hogy sima, és tökéletesen lefedett felületet kapjunk. A második rétegre így már nem lesz szükség.
Mindössze egyetlen réteg elégséges, hogy lefedje
a nikotinfoltokat,
a vízfoltokat,
a penészfoltokat,
a gyermeki kreativitás nyomait,
a kapcsolók melletti ujjnyomokat,
a fa padlóburkolaton a székek és ajtók nyomát, stb.
A Paint Zoom által felhordott festékréteg vékonyabb és egyenletesebb, mint az ecsettel vagy festőhengerrel felvitt festékrétegek. Kevesebb festékre és időre van szükség, a felület hamarabb megszárad, és nem kell a takarításra váró lakásban, száradó falak között lennie olyan sokáig
A nem egyenletes festékrétegektől és az újrafestett részektől is elbúcsúzhat. A Paint Zoom készülékkel minden felület egyenletes rétegben festhető, úgy vízszintesen, mint függőlegesen festve.
Fessen fájdalom és órákig tartó takarítás nélkül
A festés a Paint Zoommal megkíméli Önt a fárasztó és hosszadalmas takarítástól is, hiszen a festékpisztollyal a festés kevésbé piszkos. Takarjon le minden olyan felületet, melyet nem szeretne lefesteni. Ne feledje el, hogy a légmozgás magával viheti a festéket, mely így nagyobb területen terjed szét, és kárt okozhat. Ezzel megelőzheti a felesleges bosszankodást, és a takarítás nagy részét megúszhatja.
A Paint Zoom olyan könnyű, hogy kímélheti vele a karját, a hátát és a derekát is. Nem kell hajolgatnia, hogy elérje a festékes vödröt, vagy nyújtóznia, hogy a plafont is le tudja festeni. Így több energiája marad arra, hogy a fontosabb munkára koncentrálhasson: a festésre.
Takarjon le minden olyan felületet, melyet nem szeretne lefesteni. Ne feledje el, hogy a légmozgás magával viheti a festéket, mely így nagyobb területen terjed szét, és kárt okozhat. Ezzel megelőzheti a felesleges bosszankodást, és a takarítás nagy részét megúszhatja.
Fesse ki a saját Paint Zoom festékszórójával az otthonát!


Jelenlegi ára: 8 090 Ft

Az aukció vége: 2012-02-28 07:04
. Paint Zoom festékszóró - Jelenlegi ára: 8 090 Ft