2011. július 13., szerda

✿ ✿ PERSIVAL vászon nadrág fodros ✿ ✿ ✿ ✿ 110 116 culottes:
Holland PERSIVAL nadrág - nadrág szoknya fodrokkal

Méret 110/116

A nadrág (nadrág vagy szoknya) szuper szép részleteket - tipikus Persival - tipikus holland divat!

Ő jó állapotban (lásd a képeket), és normál mosás és a kopást. Néhány igazán kis, csipetnyi méretű foltok állnak rendelkezésre, a felhívás nem vonz. Én képek ebből be, így lehet, hogy jobb képet róla. Ők valóban nem.

A nadrág annyira biztos prima alkalmas az óvoda, ahol a véleményem szerint túl jó ez. A foltok látod szinte nem valóságos.

Az édes fodros, hogy ez egy csinos. A színe a nadrág egy nagyon halvány mentazöld, ami úgy néz ki, hogy lila vagy lilás mágikus, hanem úgy néz ki, igazán nagy rózsaszín felsők.

A legjobb a sok fényképet, és részletes nézet adnak átfogó, ismét nagyon szép.

Fotók kellene kívánja, kérjük, írjon egy rövid e-mailt. Küldök nekik, hogy boldog legyen. Szintén kérdésre azt válaszolni Önnek e-mailben.

Én további kiigazítása Persival Carbone és nadrág, és a többi holland gyermek ruhát. Szeretem több pár nadrág / küldje részek, és ad megrendeléseket! :-)

A nehezebb, vagy nagyobb farmert, egy levelet szállítási sajnos nem lehetséges többé. Ez a nadrág kerül kiszállításra biztosított Hermes. Hermes egy csomagot, de elfér több, mint egy nadrágot. Nagyon boldog, hogy vizsgálja meg a további - már csak egy a szükséges szállítási költségeket!

Szállítási költség:

Levél postai (nem biztosított): 2,50 €
Szállítás Hermes "S" csomag: 4,30 €
Szállítás Hermes "M" csomag: 6,30 €

Mintegy Hermes hajózás biztosított akár 500 €!


Privát nélküli értékesítésre megváltás és garancia nélkül!
Ár: 6 EUR