2011. december 31., szombat

Cocoon kismama blúz 36-os - Jelenlegi ára: 400 Ft

3/4-es újjú mályva színű kismama blúz.
Nyakán, ujján és az alján nagyon szép pamutcsipke díszítéssel.
Derekán kötővel.
Megkímélt szép állapotban lévő blúz.
Minden kismama nagyon csinos lenne benne.
Állatszőr és dohányfüst mentes lakásból.
Kérdésre szívesen válaszolok.



Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2012-01-05 21:14
. Cocoon kismama blúz 36-os - Jelenlegi ára: 400 Ft

Asus P5B Deluxe Wifi - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Eladó a képen látható alaplap hibátlan állapotban.
Dobozában, összes tartozékával. A kép illusztráció, de teljesen megegyezik az általam kínált termékell.
Amenyiben kérdeésed van, nyugodtan tedd fel.
3nap próbagarit adok rá.
Ha van egy kis időd nézd meg többi termékeim is.
Komplett gépet rakhatsz össze.



Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-05 20:38
. Asus P5B Deluxe Wifi - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

MP3, WAV, WMA, JPEG, MPEG-4 lejátszó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Mustek PVR-H140 részletes adatlap
Kijelző: Színes kijelző
A kijelző átlójának mérete inchben (coll) megadva (1 inch = 2, 54 cm) Kijelző mérete: 3, 6 inch
Az ID3 egy olyan adatlapja, az MP3 fájlnak, amely annak az összes lényegesebb információját tartalmazza. Többek között az előadó nevét, a szám és az album címét. Azok a készülékek, amelyek nem támogatják az ID3 cím kijelzését, többnyire csak a fájl nevét jelenítik meg a kijelzőn.
ID3 cím kijelzés
Tárolás típusa: merevlemez
Tárhely: 40 GB
Hangfelvétel
Hozzájáró szoftver
Áramellátás: Akkumulátor
Média: Az MP3-lejátszók több audio formátumot is támogathatnak. Természetesen az MP3 formátumot mindegyik használja, de a többi fájl kezelésében lehetnek eltérések. Az MP3 VBR a minőség vibrációját jelent, ugyanis az MP3 fájloknál a minőség kb/s-ban értendő. A WMA (Windows Media Audio) a Microsoft által létrehozott média formátum, a fájlok mérete nem sokban tér el az MP3-hoz képest. Az AAC (Advanced Audio Coding) a Sony fejlesztése mely akár 40%-alkisebb helyet foglal a virtuális térben különösebb minőségromlás nélkül. Az OGG Vorbis is egy tömörített fájlformátum, amely nyílt és szabad felhasználású. A WAV az egyik legrégebbi audio formátum, amely az angol wave (hullám – hanghullám) szó első három betűje a kiterjesztés végett. Igen jó minőségű formátum, ám kifejezetten nagyméretű, így sok helyet foglalhat.
Audio formátumok MP3, WAV,  WMA.
Az újabb, színes kijelzővel ellátott MP3-lejátszók többsége alkalmas a fotók nézegetésére, amelyeket a számítógépünkről tölthetünk fel a lejátszónkra. Így kedvenc, számunkra fontos képeinket bármikor megtekinthetjük. A készülékünk ezzel egy fotóalbum funkcióját is betölti.
Kép nézegető: Az MP3-lejátszók a következő képformátumokat támogathatják. JPG – Ez a fájlformátum az egyik legelterjedtebb. A minőség és a fájlméret fordítottan arányos, ugyanis kiváló képminőséggel szemben a mérete elég kicsi, így könnyen tárolható akár több száz kép is kis helyen. GIF – Kisméretű, azonban nem képes 256 színnél több megjelenítésére. Ezzel szemben animálható, akár egy mozdulatsort is megtekinthető a GIF kiterjesztésű fájloknál. PNG – Kevésbé elterjedt, 16 millió szín megjelenítésére alkalmas képfájl, ami szintén nem nagyméretű, így könnyen tárolható. BMP – A Microsoft által kidolgozott formátum, ami méretét tekintve nem a legelőnyösebb, viszont igen elterjedt. TIFF – Minősége szempontjából a legjobb, mérete szempontjából a legnagyobb. Egy átlagos digitális kamerával készített TIFF formátumú kép mérete körülbelül 9 MB.
Kép formátumok: JPEG
Ha az MP3-lejátszó rendelkezik nagyobb méretű színes kijelzővel, akkor alkalmas a videofájlok lejátszására. E funkció esetében, különböző fájlformátumoktól függően, a video lejátszása lehetővé válik.
Video lejátszás: Az MP3-lejátszók a következő video formátumokat támogathatják: DIVX – Tömörített video típus, mely az AVI kiterjesztésű fájlok lejátszásában lehet segítségünkre. A DIVX segítségével egy DVD nagyságú film 600 MB-ra tömöríthető. XVID – A DIVX mellett az egyik legelterjedtebb tömörítési forma, amely szabad felhasználást és számos plusz lehetőséget nyújt a fent említett társával szemben. MOV – Ez az adatállomány a Quicktimeés az Apple által használt formátum, amely az MPEG4 fájlok egy tömörített formája. MPEG4 - Gyakran használt formátum, amely kiváló minőségű képet és hangot garantál. MP4 – Szintén az MPEG4 fájlok tömörített formája, mely MP3-lejátszók és mobiltelefonok video lejátszójának kedvelt formátuma. AVI – A Microsoft által fejlesztett jó minőségű kép- és hangtömörítési eljárás, amely igen kedvelt fájlformátummá vált az évek során. VCD – 1993 óta használt formátum, ami a képi megjelenítéshez az MPEG-1, az audio sávhoz pedig az MPEG Layer 2 (MP2) kombinációját használja. Ennek egy javított és újabb verziója az SVCD, amely minősége a VCD és a DVD között helyezkedik el. WMV – Windows Media Video aminek a nevéből is kiderül, hogy a Microsoft egyik fejlesztése. Kiváló kép- és hangminőség társul a WMV kiterjesztésű fájlokhoz. Video formátumok: MPEG-4
Egyéb: Csatlakozás szempontjából három különböző lehetőség tárul elénk: USB 1. 1, USB 2. 0 vagy Firewire. Az USB 2. 0 és a Firewire lényegesen gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, mint az USB 1. 1. Csatlakozás USB 2. 0, Line-in
Operációs rendszer: Microsoft Windows / Mac OS Akkumulátor típusa szerint az MP3-lejátszó lehet elemes (AA, AAA) vagy rendelkezhet beépített akkumulátorral, amelyekben két típust különböztethetünk meg: cserélhető, vagy nem hozzáférhető. Az MP3-lejátszóknál – akárcsak a mobiltelefonoknál – a leggyakrabban megjelenő beépített akkumulátortípus a Li-Ion (Lithium Ion), amely élettartama és tölthetősége szempontjából a legkedvezőbb megoldás.
Akku típusa: Li-Ion 1000 mAh
Egyéb adatok: SD/MMCkártyanyílás
TV-felvétel: MPEG4 kompatibilis formában Csatlakozás DPS-képes nyomtatóhoz
Súly: 290 g


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-01 20:26
. MP3, WAV, WMA, JPEG, MPEG-4 lejátszó - Jelenlegi ára: 1 Ft

FRENCH álomszép Angol tunika 42-es - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Eladom FRENCH márkájú Angol álomszép, nagyon trendi tunikám. Puha minőségi pamut anyag, nagyon kellemes könnyű viselet. Tetszés szerint vállra is letolható. /Lásd képek! /Csípőnél mindkét oldalán tetszés szerint összehúzható. Mindenhez nagyon jól mutat, legyen az farmer, de szövetnadrággal is nagyon csinos.



Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 20:28
. FRENCH álomszép Angol tunika 42-es - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

A Jade skorpió átka (Woody Allen)-bontatlan! - Jelenlegi ára: 690 Ft

A Jade skorpió átka:
Eredeti dvd, bontatlan!
Magyar hang és felirattal.
Tartalom:
CW Briggs biztosítási nyomozó - szakmájának legnagyobb neve - , minden biztosítási csalást hihetetlen profizmussal leplez le.
   Egy nap váratlanul új főnök érkezik a céghez, egy fiatal, modern, szőke hajú, nagymellű nő személyében.
   Mivel az újdonsült góré és CW ki nem állhatják egymást, egy céges bulin a vicc kedvéért a nagyfőnök kettejüket küldi a színpadra: egy mágus hipnotizálja mindkettőjüket, s ettől a naptól kezdve minden a feje tetejére áll.
   CW nappal egy ékszerrablás-sorozatot próbál felgöngyölíteni, anélkül, hogy emlékezne arra: éjszakánként egy hipnotikus szó hatására ő követi el a bűntényeket...
   De a hipnotizálásnak más mellékhatása is van: CW és főnöke sajnálatos módon időnként, egy bizonyos jelszó hatására halálosan egymásba szeretnek - természetesen ők erről ébren mit sem tudnak...
.



Jelenlegi ára: 690 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 22:30
. A Jade skorpió átka (Woody Allen)-bontatlan! - Jelenlegi ára: 690 Ft

Mezei csokor c. .olajkép - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Mezei csokor c. olajkép
20x28 cm szignóval, kerettel. (a keret szine kék vagy az arany )
Egy nagyon laza, szép szinösszeállitású kép mezei virágokkal.
nem mindennapi motivum. Ajándéknak is kitünő.
Két kép vásárlása esetén 10 % engedményt adok a pesti vevőknek,
a postaköltséget elengedem a vidéki vevőknek (én állom)


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 22:20
. Mezei csokor c. .olajkép - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

adams kids sapka 1-2 évesnek, 48-as méret - Jelenlegi ára: 490 Ft

Meleg usanka típusú, kívül farmer színű vászon anyagból, műszőrme béléssel.
 
Kérlek, olvasd el a saját oldalam is! Nézd meg a többi termékem is!


Jelenlegi ára: 490 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 21:33
. adams kids sapka 1-2 évesnek, 48-as méret - Jelenlegi ára: 490 Ft

NOKIA N8 Tok álló bőr sakktábla minta övre tépőzár - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Divatosan színes? Elegenásan egyszerű? Egyedi megjelenés? Igen, megérkezett az Unicase mobiltelefon tok kollekciója! Az Unicase mobil kollekció minden darabja a Te igényeidnek megfelelően tökéletes védelmet biztosít mobiltelefon készülékednek a mindennapok során, míg praktikus kialakításuknak köszönhetően megőrzik a teljes kényelmet mobilod használatában. Az Unicase mobil tokok kedvező áron megrendelhetők a legtöbb mobiltelefon készülékhez. Kompatibilis készülékek:
Apple iPhone 4, BLACKBERRY 8520 Curve, BLACKBERRY 9500 Storm, BLACKBERRY 9700 Bold, HTC Legend, HTC Wildfire (Desire mini), iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, MOTOROLA MILESTONE, MOTOROLA MILESTONE XT720, NOKIA C3, NOKIA E5-00, NOKIA E63, NOKIA E71, NOKIA E72, NOKIA N8, SAMSUNG GT-B3210 Corby TXT, SAMSUNG GT-C6625, SAMSUNG GT-S5620 Monte, SAMSUNG GT-S8000 Jet, SAMSUNG SGH-i780, SAMSUNG SGH-i900 Omnia, SONYERICSSON ASPEN, SONYERICSSON SATIO, T-Mobile Pulse, Áraink a lehetőségeinkhez képest minden esetben alku képesek, minden megkeresésére igyekszünk mielőbb válaszolni.  Megkérjük a Kedves Ügyfeleinket, hogy a készlet állapotáról licit érdeklődjenek vagy ha bármilyen kérdésük van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegyék fel nekünk! A Mobil Ász örömmel áll minden érdeklődő rendelkezésére. A fizetés a kedvező szállítási feltételek érdekében kizárólag előreutalással lehetőséges, amelyhez minden információ automatikusan közlésre kerül a termék licit leütésekor. Kézbesítési lehetőségek: - Postai kézbesítés 2 Kg össztömegű csomagokig lehetséges 750 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre- Futárszolgálati kézbesítés DPD futárszolgálattal értékhatártól függetlenül bruttó 1200 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre- Természetesen több tétel rendelése esetén is csak 1db szállítási költség fizetendő, ezt a rendszerben is így állítottuk beSzemélyes átvételre, áru cserére nincs lehetőség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban. Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét, hogy követhető legyen az ügyintézés! A szállítási határidő: A megrendelés értékének bankszámlánkra történő megérkezésétől számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék. Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhető akkor elérhetővé tesszük Önnek a Vatera piacterén. Szállítás és fizetés módja Szállítási alapdíj Darabszám alapú kedvezmény   Más futárszolgálat előre utalással1200 Ft/db2. db és afelettiek Ingyenes Levélként előre utalás után750 Ft/db2. db és afelettiek Ingyenes Garancia: 1 év
További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Termékeinket a DPD futárszolgálat szállítja házhoz! A kézbesítési költség, akárcsak a küldemények csomagolásához felhasznált anyagok minden esetben minőségi szolgáltatást takarnak. A csomag az átutalás lekönyvelését követő 5 munkanapon belül előre egyeztetett időpontban megérkezik a megadott címre. Sorszám: 3129 Ez úton köszönjük a vatera. hu üzemeltetőjének a kedvező feltöltési lehetőséget!  


Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 21:28
. NOKIA N8 Tok álló bőr sakktábla minta övre tépőzár - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Retro képeslap - A bátor szőlőszem - Jelenlegi ára: 1 Ft

Retro képeslap - a bátor szőlőszem;   Csutorás pincészet reklám; grafika: Mészáros Péter Zsír


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-07 21:18
. Retro képeslap - A bátor szőlőszem - Jelenlegi ára: 1 Ft

NIKE ZOOM VAPOR TOUR, FÉRFI SPORTCIPŐ - Jelenlegi ára: 14 900 Ft

NIKE ZOOM VAPOR TOUR férfi sportcipő,   hibátlan szép állapotban keveset használtan eladó.


Jelenlegi ára: 14 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 20:44
. NIKE ZOOM VAPOR TOUR, FÉRFI SPORTCIPŐ - Jelenlegi ára: 14 900 Ft

2011. december 30., péntek

És akkor jöttek az UFÓK - Jelenlegi ára: 1 Ft

Érdekes könyvAZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004. 01. 01. -ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon a termékre.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 20:44
. És akkor jöttek az UFÓK - Jelenlegi ára: 1 Ft

Lábmaszírozó - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a képen látható, teljesen újszerű, hibátlan állapotú, Hauser gyártmányú, egyszer kipróbáláskor használt, lábmaszírozógép.
A készülék serkenti a lábfej vérellátását, több száz bütyök segíti a talp maszírozását, a betöltött víz melegen tartásával lazítja a fáradt izmokat. A készüléket vízzel és anélkül is lehet használni.



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 18:33
. Lábmaszírozó - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

ANNAK AKI GYŰJTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

SZÉP TÉTEL, AHOGY A KÉPEN.
A FÉLRE ÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN:
CSAK AJÁNLVA POSTÁZOK, ELŐRE UTALÁS UTÁN !
A TERMÉKET : 2. HÉTIG ŐRZÖM,
MAJD NEGATÍV ÉRTÉKELÉS UTÁN , ÚJRA MEGHIRDETEM  !
KELLEMES IDŐTÖLTÉST KÍVÁNOK !



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-07 17:07
. ANNAK AKI GYŰJTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Headset,Motorola Defy, sztereó, 3.5 jack csatlakoz - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Headset, Motorola Defy, sztereó, 3. 5 jack csatlakozóval, SJYN0394A, csomagolás nélkül (53952) Garancia: Minden gyári termékre 1 év garancia vonatkozik! Az ettől eltérő jelezve van a termék megnevezésében. Az utángyártott alkatrészekre és kiegészítőkre 3 hónap a garancia. 3 napos azonnali pénzvisszafizetés éa cseregarancia A szervízalkatrészekre ( LCD kijelző, átvezető fólia, hangszoró stb. ) csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni ha nálunk van beszereltetve. A nem szakszerűen elvégzett beszerelésekért eredő károkért nem tudunk felelőséget vállani. A szererlés igényt kéjük külön jelezze levélben, adunk rá egy árajánlatot, és ha elfogadja, átjavítjuk az aukcióban szereplő termék árát. A szerelést álltalában 2-5 munkanapra tudjuk vállalni, és a garanciavállalás miatt , csak gyári alkatrész rendelés esetén tudjuk elvégezni. Ha a temék megnevezésében nincs feltüntetve hogy az alkatrész vagy kiegészítő "gyári" akkor utángyártott. Ez esetben a silányabb minőség miatt nem tudunk felelőséget vállalni. Többnyire ezeket a termékeket a vételáruk is tükrözik. Szállítás/Átvétel: Az szállítási idő az utalás beérkezte után 2-5 munkanap Személyes átvétel Budapesti üzletünkben: INGYENES Előre utalás: 400 Ft. Utánvétel: 990 Ft Futár Budapesten: 990 Ft Fizetés: Személyes átvétel Budapesti üzletünkben: Készpénzben átvételkor
Bankártya Előre utalás: Utalással Utánvétel: Készpénzben átvételkor Futár Budapesten: Készpénzben átvételkor a futárnak Licitálás: A feltüntettet árak 1 db termékre vonatkoznak. A licitálás követően kérem mindenki jelentkezzen a termékért, telefonon vagy e-mailben. A sikeres kapcsolatfelvétel után félretesszük az átvételig. Vannak olyan termékek amiket rendelésre hozzunk, így ez esetekben egyeztetés szükséges. Ha nem jelentkezik az illető, illetve nem elérhető, addig nem rendeljük be. Előfordulhat hogy a termék jelenleg nem rendelhető, elfogyott, vagy esetleg várni kell rá. Ilyenkor mindig tájékoztatunk mindenkit. Tanácsos licitálás elött kérdezni. Igyekszünk a már nem elérhető termékeket leszedni a kinálatból. Előfordulhat hogy a kép nem a termékről készült és csak ilusztráció. ;


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 16:43
. Headset,Motorola Defy, sztereó, 3.5 jack csatlakoz - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Lazy Town kabát dzseki 98-104 Sportacus 3-4 év - Jelenlegi ára: 1 600 Ft


Üdvözöllek!
Az aukció tárgya:
Nagyon szép Lazy Town Sportacus téli kabát. 104-s méret van benne mértem. Használt de jó állapotú. Elöl találtam egy halvány kis foltot e csak nagyon közelről látszik. A minta nincs megtörve jó meleg kis kabát!
Nézz szét nálam folyamatosan töltök cipőket, kamasz rucikat és felnőtt rucikat!
Sikeres licitálást kívánok!



Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 14:59
. Lazy Town kabát dzseki 98-104 Sportacus 3-4 év - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

RÉGI - RETRO HÓEMBER KARÁCSONYFADÍSZ ELADÓ - Jelenlegi ára: 500 Ft

 RITKA!     HÓEMBER 14 cm-es karácsonyfa dísz eladó.
Jó, de  kopottas állapotban.
Kérem tekintse meg a többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 14:56
. RÉGI - RETRO HÓEMBER KARÁCSONYFADÍSZ ELADÓ - Jelenlegi ára: 500 Ft

cumisüveghez cumi Tommee Tippee , egyik ÚJ - Jelenlegi ára: 500 Ft

Pót cumi a tommee tippee cumisüveghez. 0% BPA. 6m+, 3 csepp lyukméretű.
A formája az anyamellhez hasonlatos, így nem zavar be a szopós babáknál. Csak az egyiket használtuk párszor.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-01 14:39
. cumisüveghez cumi Tommee Tippee , egyik ÚJ - Jelenlegi ára: 500 Ft

Mepra inox leveses tál 2 literes - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Mepra 2 literes leveses tál 18/10-es rozsdamentes acélból. A belső átmérője 20 centiméter. A teljes magassága 11, 5 centiméter. Súlya 900 gramm.



Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-13 14:28
. Mepra inox leveses tál 2 literes - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Samsung M8800 mobiltelefon újszerű - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Eladó egy szép állapotú, azonban egyik sarkán kis horzsolással,


Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 14:28
. Samsung M8800 mobiltelefon újszerű - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Spot fali kar lámpa - Jelenlegi ára: 1 Ft

Spot fali kar lámpa cróm színben izzóval. 50w. halogén



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 13:18
. Spot fali kar lámpa - Jelenlegi ára: 1 Ft

2011. december 29., csütörtök

Régi Fürészes Vadászkés - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Teljes hossza 28 cm, ebböl a penge 16, 5 cm 3 cm széles 3 mm vastag, tokja nincsen.



Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 12:18
. Régi Fürészes Vadászkés - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Madaras vintage antikolt romantikus nyaklánc kézi - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Saját technikámmal készült, Egyedi, romantikus Vintage Antikolt nyaklánc.
Képeslapot tartó madárka képét ágyaztam bele üveglencsés kaboson (cabochon) ékszerbe, melyet régies, hozzá illő, horgolt masnival díszítettem, és gondosan rávarrtam. Így biztosan nem fog lejönni róla.
A legkedvesebb karácsonyi ajándék, ami csak adható.
Kérésre bármilyen témájú képet medálba tudok ágyazni, kérdezz bátran!
Nézz szét nálam, sok-sok saját készítésű egyedi ékszert találsz KARÁCSONYRA!
Az ékszer méretei:
lánc hossza: 54cm (27*2)
Medál kívül: 35*33mm belül: 25mm*18mm
Anyaga: Antikolt öntött fém ötvözet
Gondosan becsomagolva küldöm, 100% sérülésmentesen fog odaérni!
Személyes átvétel Debrecenben belvárosában lehetséges.


Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2012-01-13 11:43
. Madaras vintage antikolt romantikus nyaklánc kézi - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Férfi farmer nadrág - Jelenlegi ára: 990 Ft

Eladó a képeken látható farmernadrág.
Minden kérdésre szívesen válaszolok.


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 11:35
. Férfi farmer nadrág - Jelenlegi ára: 990 Ft

barokk chippendale nádfonatos dohányzó asztal - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Barokk chippendale nádfonatos asztal, tetején üveggel. Postázható! Használatból adódóan van rajta itt ott karc, de összességében szép bútor.
teteje 106x56cm, magassága 58cm



Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-26 11:19
. barokk chippendale nádfonatos dohányzó asztal - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

9K GOLD FILLED aranyozott karperec bikolor #K02 - Jelenlegi ára: 5 800 Ft


9 karátos gold filled bikolor állítható karperec.
Finom kidolgozású,  minőségi darab, nagyon figyelemfelkeltő!
A Gold Filled (filled arany) vagy arannyal galvanizált ékszerek megfelelő kezelés mellett egy életre szólnak. A tömör arany ékszerek minden tulajdonságával rendelkeznek, kivéve a magas árat.
Az arannyal galvanizált ékszereket elsősorban az különbözteti meg az aranyozott ékszerektől, hogy az ékszerre felvitt arany réteg majd tízszer vastagabb. Az aranyozott ékszereken a bevonat általában 3 mil., míg az arannyal galvanizált ékszereken 25 mil. vastag, s ezt magas hőmérsékleten viszik fel az ékszer minőségi rézalapjára. Az ékszerek teljesen tömörek, nem üreges testűek, mint az aranyozott ékszerek nagy része.
Nikkel-mentesek, anti allergének, nem kopnak és nem vesztik el a ragyogásukat.
Kezelési útmutató: Az ékszerek tartós szépségének megőrzése érdekében lehetőleg kerüljük a vegyszerekkel, tisztítószerekkel, gyógyvízzel történő érintkezést! Tisztítás ékszertörlő kendővel vagy langyos vízzel.
Mérete:
belső átmérő kb. 55 mm állítható
súly: 10 gr
Állapota:
új termék fóliában, díszdobozban
További ékszereim ide katt
Csere nem érdekel.
További feltételek az i+ oldalamon olvashatók.



Jelenlegi ára: 5 800 Ft

Az aukció vége: 2012-01-01 20:45
. 9K GOLD FILLED aranyozott karperec bikolor #K02 - Jelenlegi ára: 5 800 Ft

Esterházy Péter: Egy kékharisnya följegyzései - Jelenlegi ára: 3 035 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Egy kékharisnya följegyzéseibőlA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Második alkalommal jelenik meg Esterházy Péter publicisztikai kötete, melyben az 1991 és 1994 között született följegyzései olvashatók. Noha úgy gondolnánk, hogy a megszólalás apropója (pl. a médiatörvény körüli nemtelen viták) mára aktualitásukat vesztették, az író ingerült, ironikus kirohanásai döbbenetes aktualitásokat hoznak felszínre. A szélsőjobboldali folyóirat, melyet parlamenti pártok tagjai vesznek védelmükbe, rádióműsorok megszüntetése, Budapest alvó lüktetése, az általános rosszkedv, a kelet-európaiság tágas provincializmusa, Nyugat- és Kelet-Európa kölcsönös értetlensége, a rágalmazások és feljelentések kapcsán nagyon mai és nagyon aktuális problémákat fogalmaz meg az író, melyeket némileg ellenpontoznak az újraegyesülő Németországba tett látogatása során szerzett (szintén felemás) benyomásai, a demokrácia pozitív példái. Sajnos a helyzet azóta csak fokozódott, ezért az akkori események idején még csak eszmélkedők is nagy élvezettel olvashatják Esterházy szellemes, gunyoros esprit-jeit. ISBN: 978-963-14-2694-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 035 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 16:58
. Esterházy Péter: Egy kékharisnya följegyzései - Jelenlegi ára: 3 035 Ft

LG RC278 DVD Recorder kombo ( hibás) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Hibás LG RC 278 Távjával tápkábellel Hibajelenség bekapcsolás után megjelenik a hello felirat és ennyi semmire nem reagál . Állítólag szoftver hiba szervízben nem volt nem foglalkozom vele van másik . 2009 ben vásárolt.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 14:18
. LG RC278 DVD Recorder kombo ( hibás) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

ARANY színű balerina 38-as - Jelenlegi ára: 900 Ft

Arany színű sarokrésznél gumis balerina cipő, vászonbéléses, gumitalpú, nem csúszik
38-as méret
Ez a termékem SZEMÉLYESEN is ÁTVEHETŐ , DE KIZÁRÓLAG az alábbi helyeken:
- IX. ker. munkahely
XIX. ker. lakcím
2012. január 1-től az érvényben lévő postai tarifákkal szállítom a megnyert terméket !


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-12 12:43
. ARANY színű balerina 38-as - Jelenlegi ára: 900 Ft

ROBBE-GRILLET, ALAIN - ÉRZELMES REGÉNY - Jelenlegi ára: 2 392 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
188430
ROBBE-GRILLET, ALAIN
ÉRZELMES REGÉNY



Jelenlegi ára: 2 392 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 11:20
. ROBBE-GRILLET, ALAIN - ÉRZELMES REGÉNY - Jelenlegi ára: 2 392 Ft

Fred Perry férfi rövidnadrág - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Egy szép állapotú Fred Perry férfi rövidnadrág eladó. A kategória méretbesorolása csak becsült, a címke szerinti mérete: 40.  Anyaga 65% poliészter, 35% pamut.
 
derék körméret: 86 cm/34 inch (címke szerint)
külső szárhossz: 34 cm
ülep: 28. 5 cm
 
Kérem, nézze meg a többi termékemet is. Kizárólag eredeti, márkás ruháim vannak, használtak de hibátlanok, többnyire angol importból.
Minden héten árufeltöltés.
Személyes átvétel Debrecenben munkanapokon, munkaidőben és Balmazújvároson minden nap.
Akció:
2 db ruha egyidejű vásárlása esetén a postaköltség 300 Ft.
3 db ruha esetén ingyen posta.
4 db ruha esetén + 1 darabot leüthet, és a legolcsóbbat nem kell kifizetni.



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-12 10:43
. Fred Perry férfi rövidnadrág - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

2011. december 28., szerda

Fehér télikabát - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Fehér télikabát nagyon meleg(kályha meleg)tökéletes állapotban van. Nem szakadt nem foltos nem kopott. A kapucni le vehető. Füst menetes és állatszőr menetes lakásból.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-05 09:52
. Fehér télikabát - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Thomas kifestő és matricás füzet - Jelenlegi ára: 580 Ft

Thomas és barátai kifestő és matricás füzet
21 x 29 cm-es
48 db színes matricával
16 lapos kifesthető és színezhető



Jelenlegi ára: 580 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 09:48
. Thomas kifestő és matricás füzet - Jelenlegi ára: 580 Ft

Akció! Verdák karóra világoskék szíjjal - Jelenlegi ára: 980 Ft


Verdák karóra
fiúknak - lányoknak egyaránt 
 Számlapján Villám McQuin képével
Verdák mutatós-automata gyermek karóra méretei:
számlap: 35mm
szíj : 235mm
anyaga : bőr-üveg-fém
Az elem tartozék, üzemképes-komplett állapotban
 



Jelenlegi ára: 980 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 09:29
. Akció! Verdák karóra világoskék szíjjal - Jelenlegi ára: 980 Ft

Fúró készlet - Jelenlegi ára: 1 650 Ft


Furó készlet profiknak és barkácsoloknak 1mm töl 10mm ig 19db fémdobozban



Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 06:00
. Fúró készlet - Jelenlegi ára: 1 650 Ft

Jegyre megy! Matematika 6. - Jelenlegi ára: 841 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
238690
Jegyre megy! Matematika 6.
Önállóan is begyakorolható, mintafeladatokkal, magyarázatokkal és megoldókulccsal ellátott, színes 100 oldalas feladatgyűjtemény, mely segít a kellő rutin megszerzésében, és felkészít az órai számonkérésre, ugyanakkor többféle megoldási javaslatot kínál - A magabiztos matematika tudás elsajátításához
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 841 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 05:02
. Jegyre megy! Matematika 6. - Jelenlegi ára: 841 Ft

=HANN nagyméretű sport melltartó XL/C= - Jelenlegi ára: 890 Ft

AZ ÁR 1DB-ra VONATKOZIK!!! Szivacs nélküli, szép kerek mellet ad!!!! Bármilyen méretet kérhetsz, akár tiszta pamutból is!!!! Akár díszcsomagolásban is!!!
Kiváló minőség!! Írd meg melyiket kéred!
Méret a pántban!!!



Jelenlegi ára: 890 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 04:15
. =HANN nagyméretű sport melltartó XL/C= - Jelenlegi ára: 890 Ft

Hófehér babakabátka + sapi 0-3hó, szépséges! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

agyon édes, nagyon puha, kényelmes. Télen autózni ideális, mert nem fő meg benne a baba és mozogni is tud benne, viszont jól betakargatva akár téli sétához is szuper. Az én Kisfiam novemberi, ő sokat aludt kint benne a mózesban, hiába nem az az ultravastag, nem fázott meg soha.
Mellé tettem egy aranyos bojtos fehér kötött kis sapkát, ami a fülecskéket is védi.
Hazahozós kisruhának is ideálisak.
0-3hó a beírt mérete.
Akár kislányon, akár kisfiún el tudom képzelni.
A Next barna csíkos sapi másik aukcióm része!
Most ismét indítottam 1Ft-os aukciókat, szép, minőségi (főleg kislány 98-104-es) kisruhákból, érdemes szétnézni, persze nem csak azok között ; ))



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 01:49
. Hófehér babakabátka + sapi 0-3hó, szépséges! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Ezüst Gyűrű Borostyán ** Új ** 3,9g ** 50% ** K8 - Jelenlegi ára: 5 325 Ft

Ezüst Gyűrű
** INGYEN POSTA **
*** Fotó Garancia ****
Adatok :
- Finomság: 925
- tömeg: 3, 9 gramm
- méret :
** 52 **
(a belső átmérő az adott érték 3. 14 osztásával való eredményeként jön ki )
Drágakő:
Borostyán
Kérem, tekintse meg a többi aukciómat is!
*** CLICK ***
 
Kérem, hogy a nyert termék átvételét 2 héten belül szíveskedjen rendezni, ellenkező esetben automatikusan negatív értékelést von maga után! Utánvétel + Személyes találkozó nem megoldható.
******* Ajánlott + Elsőbbségi *******
**** Buborékos Boríték ****
** INGYEN POSTA **
**** Bármely kérdésre szívesen válaszolok ****
A terméket kizárólag ajánlottan és elsőbbségi
küldeménnyel postázom.



Jelenlegi ára: 5 325 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 01:06
. Ezüst Gyűrű Borostyán ** Új ** 3,9g ** 50% ** K8 - Jelenlegi ára: 5 325 Ft

15,6 notebook ASUS X54L-SX131D kijelző HD LED wxga - Jelenlegi ára: 26 990 Ft

Eladó egy ASUS X54L-SX131D kijelző. Új, fóliás.
Felbontás: 1366*768
Háttérvilágítás: LED
Állapot: fóliás, új
Beszerelésben tudok segíteni.
Kompatibilis még:
F4011-BZ-230HG
Packard Bell EASYNOTE F4011-BZ-230HG
Packard Bell F4011-BZ-230HG
Acer Aspire 5253-E302G32MN
Acer Aspire 5742z-P622G32Mn
Packard Bell EasyNote F4211-HR-231HG
Packard Bell F4211-HR-231HG
Packard Bell EasyNote F4211
Acer Aspire 5333-P463G32MI
Lenovo Ideapad G575GL
Lenovo G575GL
Lenovo IdeaPad G570GH
Acer Aspire 5733Z-P623G32MI
Asus K53U-SX171D
Packard Bell EASYNOTE F4085-GN-350HG
Acer Aspire 5333-P464G64MI
Asus X54L-SX006D
Asus X54L-SX044D
Asus X54L
Asus K53U
Dell Inspiron N5040
Packard Bell EasyNote TJ65
IBM Lenovo B550
IBM Lenovo Y560
Samsung E252
Lenovo ThinkPad R500
Lenovo ThinkPad R500 2732-6FG
Packard Bell EasyNote TJ76
MEDION Akoya E5218
IBM Lenovo Z560
Samsung R540
ASUS X5DAB
Packard Bell EasyNote TJ75
ASUS UL50V
ACER Aspire 5552-P342G25MN
ACER Aspire 5552-P342G25MN
ACER Aspire 5742ZG-P613G32MN
ACER Aspire 5742ZG-P613G32MN
ACER Aspire 5742ZG-P613G64MN
ACER Aspire 5742ZG-P613G64MN
ACER Aspire 5742ZG-P623G64Mn
ACER Aspire 5742ZG-P623G64Mn
ACER Aspire 5742Z-P613G32MN
ACER Aspire 5742Z-P613G32MN
ACER AS5552-P342G25MN
ACER AS5552-P342G25MN
ACER AS5742ZG-P613G32MN
ACER AS5742ZG-P613G32MN
ACER AS5742ZG-P613G64MN
ACER AS5742ZG-P613G64MN
ACER AS5742ZG-P623G64Mn
ACER AS5742ZG-P623G64Mn
ACER AS5742Z-P613G32MN
ACER AS5742Z-P613G32MN
Acer Aspire 5253-E302G32MN
Acer Aspire 5333-P464G64MI
Acer Aspire 5560
Acer Aspire 5560-4334G75MN
Acer Aspire 5733-3373G32MN
Acer Aspire 5750-2312G32MN
Acer Aspire 5750Z
Asus K53
Asus K53BY-SX169D
Asus K53BY-SX187D
Asus K53U-SX171D
Asus X54
Asus X54L
Asus X54L-SX006D
Asus X54L-SX044D
ASUS X54L-SX044D
Asus X54L-SX235D
Dell Inspiron M5010
Dell Inspiron M5040
HP ProBook 4530s
Lenovo B570A
Lenovo B570G
Lenovo G570AH
Lenovo G570GH
Lenovo G570GH
Lenovo G575AL
Lenovo G575GL
Lenovo G575GL
Lenovo Ideapad B570A
Lenovo IdeaPad B570G
Lenovo Ideapad G570AH
Lenovo Ideapad G570GH
Lenovo Ideapad G570GH
Lenovo Ideapad G575AL
Lenovo Ideapad G575GL
Lenovo Ideapad G575GL
Lenovo Ideapad G575GL
Lenovo Ideapad V570A
Lenovo Ideapad V570G
Lenovo Ideapad Y570A
Lenovo Ideapad Z570Am
Lenovo Ideapad Z570Am
Lenovo Ideapad Z570Gm
Lenovo Ideapad Z575Am
Lenovo Ideapad Z575Gm
Lenovo V570A
Lenovo V570G
Lenovo Y570A
Lenovo Z570Am
Lenovo Z570Am
Lenovo Z570Gm
Lenovo Z575Am
Lenovo Z575Gm
MSI Classic CR500
MSI CR650
MSI CR650-226XHU
MSI CX620MX-252XHU
Packard Bell F4081-SB-233HG
Packard Bell F4085-GN-350HG
Packard Bell F4085-GN-456HG
Packard Bell F4085-GN-459HG
Packard Bell F4211-HR-231HG
Packard Bell TK81-SB-243HG
Packard Bell TK81-SB-465HG
Packard Bell TK81-SB-475HG
Packard Bell TK85-GN-454HG
Packard Bell TK85-GN-455HG
Packard Bell TK87-GN-456HG
Packard Bell TM81-RB-101HG
Packard Bell TS11-SB-452HG
Packard Bell TS13-SB-451HG
Packard Bell TS44-HR-455HG
Packard Bell TS44-SB-451HG
Packard Bell TS44-SB-454HG
Packard Bell TS45-HR-455HG
Packard Bell TSX66-HR-451HG
Packard Bell TSX66-HR-458HG
Packard Bell EASYNOTE F4081-SB-233HG
Packard Bell EASYNOTE F4085-GN-350HG
Packard Bell EASYNOTE F4085-GN-456HG
Packard Bell EASYNOTE F4085-GN-459HG
Packard Bell EASYNOTE F4211-HR-231HG
Packard Bell EASYNOTE TK81-SB-243HG
Packard Bell EASYNOTE TK81-SB-465HG
Packard Bell EASYNOTE TK81-SB-475HG
Packard Bell EASYNOTE TK85-GN-454HG
Packard Bell EASYNOTE TK85-GN-455HG
Packard Bell EASYNOTE TK87-GN-456HG
Packard Bell EASYNOTE TM81-RB-101HG
Packard Bell EASYNOTE TS11-SB-452HG
Packard Bell EASYNOTE TS13-SB-451HG
Packard Bell EASYNOTE TS44-HR-455HG
Packard Bell EASYNOTE TS44-SB-451HG
Packard Bell EASYNOTE TS44-SB-454HG
Packard Bell EASYNOTE TS45-HR-455HG
Packard Bell EASYNOTE TSX66-HR-451HG
Packard Bell EASYNOTE TSX66-HR-458HG
Packard Bell F4211
Packard Bell F4211-HR-231HG
Samsung 300E5A-S01HU
Samsung 300E5Z-A01HU
Samsung 300E5Z-S02HU
Samsung 300V5A
Samsung 300V5A-S02HU
Samsung 300V5A-S03HU
Samsung 300V5A-S04HU
Samsung 300V5A-S05HU
Samsung 300V5A-S06HU
Samsung 300V5A-S07HU
Samsung NP300E5Z
Toshiba C650-13Z
Toshiba C650-15M
Toshiba C650-1EJ
Toshiba C660-1DM
Toshiba C660-1DN Black
Toshiba C660-1ME
Toshiba C660-1X4
Toshiba C660-1X9
Toshiba C660-2CF
Toshiba C660-2CG
Toshiba C660D-11F
Toshiba C660D-140
Toshiba F60-12L
Toshiba F60-145
Toshiba F60-146
Toshiba L500-1Q0
Toshiba L650
Toshiba L650-148
Toshiba L650-1CU
Toshiba L650-1FJ
Toshiba L650-1PF
Toshiba L655
Toshiba L655-16R
Toshiba L750-11K
Toshiba Qosmio F60
Toshiba Qosmio F60-12L
Toshiba Qosmio F60-145
Toshiba Qosmio F60-146
Toshiba Satellite C650-15M
Toshiba Satellite C660-1DM
Toshiba Satellite C660-1DN Black
Toshiba Satellite C660-1X4
Toshiba Satellite C660-2CF
Toshiba Satellite C660-2CG
Toshiba Satellite L500-1Q0
Toshiba Satellite L750
Toshiba Satellite L750-11K


Jelenlegi ára: 26 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 00:18
. 15,6 notebook ASUS X54L-SX131D kijelző HD LED wxga - Jelenlegi ára: 26 990 Ft

2011. december 27., kedd

Og Mandino - A világ legnagyobb üzletkötője - Jelenlegi ára: 650 Ft


"Jószerivel minden könyvet elolvastam, amit az üzletkötő-mesterségről valaha is írtak, de úgy gondolom, OG MANDINO valamennyit ötvözte A világ legnagyobb üzletkötőjében. Soha senki nem fog megbukni üzletkötőként, ha követi ezeket az elveket, és nélkülük soha senki nem lehet igazán naggyá; a szerző azonban többet is tett ezeknek az elveknek a bemutatásánál - beleszőtte őket az egyik legbilincselőbb történet szövetébe, amit valaha is olvastam. "
Paul J. Meyer, elnök,
Success Motivation Institute, Inc.
"Tetszik a történet... tetszik a stílus.. tetszik ez a könyv. Minden üzletkötőnek, és családtagjaiknak is el kell olvasniuk. "
W. Clement Stone, elnök,
Combined Insurance Co. of America
BOLTI ÁRA: 1450. - helyett vidd el villámáron!
Újszerű állapot, nem olvasott!



Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 00:05
. Og Mandino - A világ legnagyobb üzletkötője - Jelenlegi ára: 650 Ft

Jámbor Mariann: Édes sütemények - Jelenlegi ára: 480 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Édes süteményekA könyv listaára: 599 Ft. Leírás:
Édes sütemények receptjeit kínálja kipróbálásra a jelen kiadvány - csupa viszonylag egyszerűen, gyorsan elkészíthető finomság leírását, amelyek a vasárnapi ünnepi asztalon éppúgy megállják a helyüket, mint egy gyerekzsúron vagy épp desszert gyanánt egy hétköznapi vacsora után. A választékban sok egyéb mellett olyanok szerepelnek, mint a madártejkocka, a tejszínes karamellszelet, a sárgabarackos szélforgó, csokoládékrémmel töltött habcsók, a görögdinnye-csemege, a kókuszos banángolyó vagy a marcipános gyümölcsszelet. A szöveget színes fotók illusztrálják. ISBN: 978-963-997-211-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 480 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 22:29
. Jámbor Mariann: Édes sütemények - Jelenlegi ára: 480 Ft

Giordani Gold edt -golyós kialakítás/ oriflame - Jelenlegi ára: 999 Ft

Egy pazar, virágokból összeállított illat csokor , amelyet most praktikus , golyós kialakításának köszönhetően bárhová magával vihet.



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 21:34
. Giordani Gold edt -golyós kialakítás/ oriflame - Jelenlegi ára: 999 Ft

Amulettek - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Ajándékba kaptam de már volt nekem és ezért szeretném eladni.



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 19:45
. Amulettek - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Baba rugdalózó csomag - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó baba ruhacsomag!
Rövid ujjú body Disney 3db. 3-6 hónapig
Angyalkás pulóver 3-6 hónapig.
rugdalózó 0-3 hónapig.
rugdalózó 3-6 hónapig.
rugdalózó56-os,
rugdalózó 68-as, 2db.
rugdalózó 62-es.
rugdalózó 80-as.
Kérésre mérek! Kérdezz bátran szívesen válaszolok!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!: )



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 13:04
. Baba rugdalózó csomag - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

2 ÉGŐS GÁZREZSÓ " PB " GÁZRA ÚJ - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

ELADÓ A KÉPEKEN LÁTHATÓ ÚJ 2 ÉGŐS GÁZREZSÓ .
PALACKOS GÁZRA ALKALMAZHATÓ NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEIKTATÁSA UTÁN .
VÁLASZTHATÓ SZIN :  BARNA ÉS FEHÉR.
A SZINEK MEGLÉTÉRŐL LICITÁLÁS ELŐTT ÉRDEKLŐDJ.
MÉRETEI :  81 X 341 X 486 mm.
BUDAPESTI ÁTVÉTEL IS LEHETSÉGES !!!


Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 11:43
. 2 ÉGŐS GÁZREZSÓ " PB " GÁZRA ÚJ - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Rózsaszín-sárga csíkos Newleaf márkás XL-es ing - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó rózsaszín-sárga csíkos Newleaf márkás XL-es ing, nagyon jó állapotban van.
Sok hasonló méretű ruhát is fogok feltölteni, barátnőnél szekrényürítésben segítettem!



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-26 11:24
. Rózsaszín-sárga csíkos Newleaf márkás XL-es ing - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Esprit babakocsi - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Újszülött kortól használható
Háttámlája könnyen dönthető. Fokozatok száma 5.
Kerekek száma 4x2
Első kerekei bolygósíthatók. Rossz terepviszonyok között is kitűnően használható.
Ernyő alakúra csukható. Kis helyen is elfér. Súly ülőrésszel együtt 7 kg.
A váz anyaga acél. Felszereltsége állítható lábtartó, vállpárna.
Belső biztonsági öve 5 pontos.
A huzat anyaga poliészter és levehető. Mérete nyitva: 75-48-108
A kép csak illusztráció mert nem ilyen színű hanem van benne bézs rózsaszín, kék, stb


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-30 10:40
. Esprit babakocsi - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

cherokee 74-es kis lány kabát - Jelenlegi ára: 400 Ft

eladó egy cherokee kis lány kabát nagyon aranyos. kérdez bátran posta meg oldható.


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-12-31 09:18
. cherokee 74-es kis lány kabát - Jelenlegi ára: 400 Ft

Ventilo La Colline lila felső 32/34 - Jelenlegi ára: 1 170 Ft

Hibátlan, nagyon szép elegáns felső.
V dekoltázs.
Anyagja nyúlékony.
Újja és hossza is válltól van mérve.


Jelenlegi ára: 1 170 Ft

Az aukció vége: 2011-12-31 09:07
. Ventilo La Colline lila felső 32/34 - Jelenlegi ára: 1 170 Ft

2011. december 26., hétfő

RH SOUND RH 15/2/600T Passzív hangfal ÚJ Garis - Jelenlegi ára: 31 990 Ft


RH SOUND, a MAXIMÁLIS minőség Elérhető áron.
Kétutas hangfal 15" mélyhangszóróval és 1, 35" magastölcsérrel. Fa, kárpitozozt szekrény acél védőrácssal. A hangfal kissebb helységek hangosítására, vagy nagyobb rendszerek közép/magas egységeként használható. Névleges/Max. terhelhetőség: 300/600W, imp.: 8 Ohm, frekvenciaátvitel : 45Hz-20kHz, érzékenység: 97/1W/1m, méretek.: 44x66x34 cm, tömeg: 25 kg.
A terméket teljesen újonnan garanciával árulom.
Személyesen illetve postával és futárszolgálattal is megoldható a termék átvétele. Az utóbbi két szállítási mód ára az aktuális díjszabások szerint alakul.
A termék megvásárlása előtt kérem kérdezze meg, hogy van-e raktárkészleten.
Nézze meg a többi termékeimet is hátha azok is felkeltik az érdeklődését.



Jelenlegi ára: 31 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-10 07:43
. RH SOUND RH 15/2/600T Passzív hangfal ÚJ Garis - Jelenlegi ára: 31 990 Ft

12-18 HÓS TERMO BÉLÉSES SZABADIDŐ NADRÁG FIÚ - Jelenlegi ára: 500 Ft

12-18 HÓS BÉLÉSES SZABADIDŐ NADRÁG
INKÁBB A MÉRÉSEIMET NÉZD!
DERÉK 18-35 CM
ÜLEP   21 CM
SZÁR BELSŐ HOSSZ 30 CM
HOSSZ 47 CM
KÖSZÖNÖM SZÉPEN HOGY BENÉZTÉL NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS!: ))



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-10 06:51
. 12-18 HÓS TERMO BÉLÉSES SZABADIDŐ NADRÁG FIÚ - Jelenlegi ára: 500 Ft

Mintás organza függöny 280cm magas - Jelenlegi ára: 7 590 Ft

Organza függöny,
elszórt nagy mintával díszítve.
Háromféle színben.
280cm magas, alja ólomzsinóros.
Méterre árulom: 7590. -Ft 1db=1m
Kitűnő minőségű, mutatós, függöny.
Összetétel: 100% Poliészter
Szállítási idő: kb 2hét
Posta: a postai díjszabás szerint
Köszönöm, hogy megnézted aukciómat.
(anyagok) (dekorok) (függönyök)
Nézd meg a többi termékemet is


Jelenlegi ára: 7 590 Ft

Az aukció vége: 2012-01-10 06:45
. Mintás organza függöny 280cm magas - Jelenlegi ára: 7 590 Ft

Kinder figurák 30 db - Jelenlegi ára: 200 Ft

30 db Kinder figura kitűnő állapotban.
Utánvéttel nem postázok.


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 06:45
. Kinder figurák 30 db - Jelenlegi ára: 200 Ft

Headset Siemens A31 AF51 C81 EF81 EL71 S68 - Jelenlegi ára: 1 Ft


Headset  Siemens A31 AF51 C81 EF81 EL71 S68
 
 
Minden termékem raktáron van és azonnal tudom postázni. Nálam nem fantomaukciók futnak és nem 3 hét múlva érkezik meg a termék , mint sok más eladónál.
Prémium eladó akarok lenni , így mindent megteszek annak érdekében, hogy a terméket a lehető leghamarabb kézhez kapja a vásárló.
A pénz beérkezésének napján megpróbálom postázni a terméket.
Utánvéttel nem postázom, mivel magas költségű és lassú számomra. Személyes átvételre nincs időm.
Aki nem tud befizetni vagy utalni számlaszámra az kérem ne licitáljon.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 09:43
. Headset Siemens A31 AF51 C81 EF81 EL71 S68 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Pierre carden babakocsi - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Pierre Cardin esernyőre csukható babakocsi eladó. Bolygósítható első és fékezhető hátsó kerék, lábzsákkal. Állítható háttámla.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 09:36
. Pierre carden babakocsi - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Kisvárda (4képes) (ritka) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Csak ajánlottan postázok.  A postai díj ajánlottan 345 Ft, a csomag 1050 Ft.   A postai díjak a 2011-es postai díjak alapján vannak megszabva. A sima postázásért felelősséget nem vállalok. Kérem, a termék megnyerése után 3 nap alatt vegye fel velem a kapcsolatot, amiben feltünteni, hogy hogyan szeretné átvenni a megnyert terméket. Az adás-vétel rendezésére 14 napot adok. Ha ez nem történik meg, a 14. nap után negatív értékelést adok.
Weinstock


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-30 09:15
. Kisvárda (4képes) (ritka) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Fürgerókalábak - Katasztróka cd - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Kifogástalan állapotban. *************************************************


Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 07:03
. Fürgerókalábak - Katasztróka cd - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

STAR WARS - Han Solo bosszúja - Jelenlegi ára: 800 Ft

STAR WARS - Han Solo bosszúja
Bomba üzlet a rabszolgakereskedelem. Olyan "munka" ez, melyért a felvilágosultabb csillagrendszerekben halálbüntetés jár - s melyre nem vállalkozik épeszű csempész. Han Solónak azonban, úgy tűnik, nincs választása. Csapdába került, s Zlarb, a kufárok legelvetemültebbike nem ismer tréfát. Hamarosan kiderül persze, hogy nem akármilyen legény a koréliai, és üzlettársa, a vuki sem. Nem várat magára soká Han Solo bosszúja. A Birodalom - hála Thrawn admirális kivételes adottságainak - kezdi visszanyerni régi erejét. Thrawn, ez az emberentúli képződmény úgy halad a galaktikus uralom felé, mint csillagromboló a gyanútlan bolygók felé! Kíméletlenül letarolva mindent és mindenkit, aki útjába kerül. A Köztársaság kitart és új szövetségeseket szerez. Az elkeseredett küzdelem folytatódik, s az utolsó igazi Jedi, Luke Skywalker ráébred az erő eddig mindenki számára ismeretlen hatalmára - amely végtelen.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 05:33
. STAR WARS - Han Solo bosszúja - Jelenlegi ára: 800 Ft

Festmény,kép 5000 ft/db Érdemes nálam szétnézni - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Festmény, kép 5000 ft/db Érdemes nálam szétnézni !. Vannak régi vásznak van ami hibás az látszik a képen vannak különböző méretűek vaterán a termékeim között megtekinthetőek kérdésekre szívesen válaszolok ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ....


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 04:58
. Festmény,kép 5000 ft/db Érdemes nálam szétnézni - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

2011. december 25., vasárnap

Lefúvató pisztoly - Jelenlegi ára: 900 Ft

Alumínium test.
Krómozott acél szelep, fogantyú, csatlakozó és szűkítő.


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 04:39
. Lefúvató pisztoly - Jelenlegi ára: 900 Ft

185 60 R14 CONTINENTAL CONTIECO CONTACT - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

2db 185 60 R14 CONTINENTAL CONTIECO CONTACT gumiabroncs eladó!
Profilmélység: 6mm
Az ár a 2db-ra vonatkozik!
Postaköltség 2db gumiig 1750Ft, 4db-ig 3500Ft!
Ha bármi kérdés vetődne fel a termékkel kapcsolatban, szívesen válaszolok a kérdésekre! Lehet, hogy csak hétvégén tudok reagálni! Ha esetleg más gumiabroncsra lenne szükséged kérdezz, ha van felteszem!
Postázás megoldható a mindenkori postai díjszabással!
Köszönöm, hogy benéztél!!


Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 04:18
. 185 60 R14 CONTINENTAL CONTIECO CONTACT - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Képernyővédő fólia, Samsung GT-B7300 Omnia - Jelenlegi ára: 736 Ft

Üzletünk az alábbi időpontokban ZÁRVA tart!
2011. december 24-25-26. 2011. december 31. - 2012. január 1.
Ezekben az időpontokban a postai feladás és a személyes átvétel is szünetel.
Üzletünk nyitva tartása 2012. január 2-től - január 6-ig: 11-19h-ig.
KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Képernyővédő fólia, Samsung GT-B7300 Omnia
Cikkszám: 47970
Gyártó: Utá ngyá rtott termé kFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Samsung
GT-B7300 OmniaLITE
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 100. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 100. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM46585


Jelenlegi ára: 736 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 01:14
. Képernyővédő fólia, Samsung GT-B7300 Omnia - Jelenlegi ára: 736 Ft

Előlap, Nokia 3500 Classic, gyári, csak - Jelenlegi ára: 2 399 Ft

Üzletünk az alábbi időpontokban ZÁRVA tart!
2011. december 24-25-26. 2011. december 31. - 2012. január 1.
Ezekben az időpontokban a postai feladás és a személyes átvétel is szünetel.
Üzletünk nyitva tartása 2012. január 2-től - január 6-ig: 11-19h-ig.
KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Előlap, Nokia 3500 Classic, gyári, csak előlap, szürke
Cikkszám: 28923
Gyártó: NOKIAFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Nokia
3500 Classic
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 100. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 100. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM41187


Jelenlegi ára: 2 399 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 00:44
. Előlap, Nokia 3500 Classic, gyári, csak - Jelenlegi ára: 2 399 Ft

fekete farmernadrág,leggings - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

fekete farmernadrág, leggings, elasztikus anyagú, m-l méret.



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-01 12:29
. fekete farmernadrág,leggings - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

DELL 1450 WIFI ADAPTER 2.4 ÉS 5 GHZ - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Eladó a képeken látható
DELL wireless 1450 adapter IEEE 802. 11 bgah tartományban
+ ajándék MINI WIFI ADAPTER
+ KINGSTON MICRO SD ADAPTER.
DELL wireless 1450 adapter:
Pár éve vásárolt keveset használt adapter, dobozában, telepítő cd-vel, útmutatóval.
2. 4 és 5 GHz tartományban is!
Bővebb információk itt találhtatók:
http: //www. dell. com/downloads/us/products/optix/dell1450_spec. pdf
http: //www. pacificgeek. com/product. asp? id=21685
+ Ajándék új, tesztelt, USB 2. 0 mini wifi adapter, 802. 11n/b/g
Alig észrevehető, minimális kiemelkedés, mégis hatékony, nagy 150Mbps adatátvitel.
Realtek RTL8188 chipset.
Támogatási rendszerek: Windows Vista/XP/2000/7/MAC/Linux/win7
Teszteltem WINDOWS 7 alatt is, mint ahogy a képen látszik!
Teljes mérete: 19. 3mm x 12. 5mm
+ ajándék új, KINGSTON MICRO SD ADAPTER
A terméket a vételár számlámra érkezését követően AZONNAL postázzuk!



Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 12:14
. DELL 1450 WIFI ADAPTER 2.4 ÉS 5 GHZ - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Ahava Holt tengeri liquid só,akciós! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Aukcióm tárgya egy ahava Holt tengeri Liquid só. Eredeti ára 5900ft.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 11:24
. Ahava Holt tengeri liquid só,akciós! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Nyrári csillogós felíratú felső 38-40-es - Jelenlegi ára: 199 Ft


Vásárolj most divatos tavaszi-nyári angol holmikat szuper kedvező áron.. nagyon megéri: )
A képen látható jó,   megkímélt   állapotú angol használt holmi!
Nagyon csini felvéve, elől kis piszkolódás, nem mostuk....
 
Kérésre szívesen mérünk: )
Nézzen be folyamatosan , mert mindig kerül fel az oldalunkra szebbnél-szebb gyerek és felnőtt használt angol ruha!



Jelenlegi ára: 199 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 10:43
. Nyrári csillogós felíratú felső 38-40-es - Jelenlegi ára: 199 Ft

DK digital 5.1 hangfalszett - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó egy szép állapotban lévő DK digital  5. 1 hangfalszett.
Távirányító nincs meg hozzá kérem mindenki ennek tudatában licitáljon.
A képen is látszik, hogy 25 -ös hangerőig magától felmegy így is nagyon szépen szól, de bizonyos funkciókat csak a távirányítóval lehet váltani.
Lehet , hogy egy tanítható távirányítóval kezelni tudja , de ezt nem próbáltam .


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 10:08
. DK digital 5.1 hangfalszett - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Sváb hagyatékból - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Szoknya S-M méretben, dédnagymamáé volt



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 09:14
. Sváb hagyatékból - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

2011. december 24., szombat

Pállya Carolus Piacon 14939/7 - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Pállya Carolus vásári jelenetet ábrázoló fára festett olaj képe. Mérete: 12x17 cm. + a keret. Jelzett.
Fizetési, szállítási és egyéb feltételek az ismerj meg oldalamon!


Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-08 07:44
. Pállya Carolus Piacon 14939/7 - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

STRADIVARIUS trendi barna valódi BÖRdzseki L-es - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

STRADIVARIUS
barna valódi bőrdzseki
cipzárral záródik
L-es méret
Pár alkalommal viselt
Tökéletes állapotban!!!
NO CSERE!!!


Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-28 07:22
. STRADIVARIUS trendi barna valódi BÖRdzseki L-es - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

KESZTHELY-FÜRDŐÉLET FOTÓLAP 1930 ÉVEK - Jelenlegi ára: 400 Ft

KÉPEN LÁTHATÓ ÁLLAPOTBAN!!!!! ! SIKERES LICITET MINDENKINEK!!!!!



Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2012-01-08 06:03
. KESZTHELY-FÜRDŐÉLET FOTÓLAP 1930 ÉVEK - Jelenlegi ára: 400 Ft

Cars/Verdák 2 villogó cipő 28.5-es - Jelenlegi ára: 7 800 Ft


Nagyon szép,  vadonatúj Car/Verdák 2 villogó cipő fiúknak az USA-ból.   A cipő oldalán látható McQueen-Matuka minta minden lépésre felvillan. Kényelmes, tépőzáras, belül puha,  nagyon jó minőség. Belső talphossza 18. 5 cm.  Szállitás kb 14 nap, mivel Amerikában élek, innen küldöm a csomagot, postaköltség sima légipostával 1000 Ft, ajánlva csak külön kérésre postázok.  vásárlás esetén átutalás Mo-i forintszámlára történik. A kép katalógusból származó illusztráció, a cipő teljesen megegyezik  képen láthatóval.


Jelenlegi ára: 7 800 Ft

Az aukció vége: 2012-01-08 04:53
. Cars/Verdák 2 villogó cipő 28.5-es - Jelenlegi ára: 7 800 Ft

Nubuk bőr övtáska cigarettatartóval - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


övtáska rész 14x11x3cm
cigeretta tartó rész 9x11x3
az egész 23x11x3



Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-07 05:39
. Nubuk bőr övtáska cigarettatartóval - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Kőre készített decoupage (boros) - Jelenlegi ára: 700 Ft

ÁTVEHETŐ PESTEN VAGY POSTÁZOM! Egyedi kézi készítésű lakás dísz.


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-12-19 04:51
. Kőre készített decoupage (boros) - Jelenlegi ára: 700 Ft

Genius HS-04A mikrofonos fejhallgató - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Tisztelt Érdeklődő! A PCDiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Genius HS-04A mikrofonos fejhallgatóLeírás:
Genius mikrofonos fejhallgató hangerőszabályzóvalGarancia: 24 hónapVárható beérkezés: 1-2 napKínálatunkban több ezer új számítástechnikai termék szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani.
Nézze meg őket most: PCDiszkont termékeiSzállítási feltételek:
Terméket nem számítunk be és nem cserélünk.
Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás előreutalás esetén, futárszolgálattal lehetséges, a szállítás díja 995 Ft.
A leütést követő 1-4 munkanapon belül kerül a termék a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 munkanapon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a termékért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni. Az átutalásra kapcsolatfelvételt követő 3 munkanap áll rendelkezésére.
Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő termékek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt termék közben elfogyott.
Készlethiány esetén, amennyiben a termék még beszerezhető, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. Ha a termék már nem beszerezhető, akkor helyettesítő terméket kínálunk fel. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.
A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot!
Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a PCDiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 01:29
. Genius HS-04A mikrofonos fejhallgató - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Nagyon dögös gyöngyös karkötők! - Jelenlegi ára: 200 Ft

Nagyon dögös gyöngyös karkötők.
Vadonatújak!
Ára: 400 ft/db, együttes megvétel esetén 1300 ft.


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2012-01-07 01:13
. Nagyon dögös gyöngyös karkötők! - Jelenlegi ára: 200 Ft

10 db-os Szilvási Lajos könyvcsomag - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Eladó Szilvási Lajos 10 műve egy csomagban!
Hagyatékból maradt rám. Állapotuk változó, van köztük szinte újnak mondható, de olyanok is, amelynek a külső papírborítója szakadt, illetve látszik rajta az idő, némelyikbe férjem anyukája beleírta a nevét..... egyszóval használt könyvek : -)!
Metszéspont
Egyszer volt szerelem
Kamaszok
Bujkál a hold
Jegenyék - A bojnyik
Appassionata
Lélekharang
Egymás szemében
És mégis őrizetlenül
Vízválasztó
Születésnap júniusban
Ördög a falon
Légszomj
Karácsony
Jegenyék - A kísértet
Jegenyék - A Jackman
Szökőév
Fekete ablakok
Ködlámpa
Kinek a sorsa?
Kipárnázott kaloda
Ott fenn a hegyen



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-31 00:22
. 10 db-os Szilvási Lajos könyvcsomag - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

fa 240cm karnis talpakkal és csipeszekkel - Jelenlegi ára: 2 750 Ft

fa 240cm karnis talpakkal és csipeszekkel
jó állapotban
kb. 10cm-ként van rajta egy csipesz.
sajnos helyhiány-költözés miatt kerül eladásra !
CSERE NEM ÉRDEKEL MÁSRA, CSAK PÉNZRE !
személyesen átvehető budapesten a XVII. kerületben vagy pusztaszentistvánon-mendén !


Jelenlegi ára: 2 750 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 23:35
. fa 240cm karnis talpakkal és csipeszekkel - Jelenlegi ára: 2 750 Ft

2011. december 23., péntek

Biztonsági ajtórács - Jelenlegi ára: 5 590 Ft

Fúrás nélkül könnyen rögzíthető. Nem nyitható hanem fixen lezárja a kicsi előtt az utat. Mi már nem használjuk, de nagyon szerettük, mert így biztonsággal tudta az ember hogy a kicsi amikor egy pillanatra magára hagyjuk hol van és mit ér el. Méretei Szélessége 71-100 cm között állítható. Magassága 71 cm. De feljebb téve magasabban is rögzíthető. A rögzítés a négy sarokban lévő csavar és azon lévő tappancsok segítségével történik.
A minimálár a kikiáltási ár. Ha több terméket vesz esetleg spórolhat a postaköltséggel. Postázom, vagy átvehető személyesen Győrben. Kérem tekintse meg a többi eladó árumat is.


Jelenlegi ára: 5 590 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 23:18
. Biztonsági ajtórács - Jelenlegi ára: 5 590 Ft

Shaker-szett fémállványban - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó a képen látható Shaker-szett fémállványban.
A szetthez tartozik:
1 db Manhattan shaker 0. 5 L
1 db díszítő kés
1 db jégcsipesz
1 db sörnyitó
1 db spirál szűrő (2 támaszú)
Budapesti átvéttel megoldható.



Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 23:14
. Shaker-szett fémállványban - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Happy Time Thomas átfordulós vonat pályával - Jelenlegi ára: 2 450 Ft


Happy Time Thomas átfordulós vonat Thomas mozdonnyal
átforduló vonatpályával
Nyomtáv szélesség: 3 cm
Mozdony mérete:   8 x 4 x 7 cm
 
Menet közben a mozdony dudál, zakatol, vonathangokat ad, lámpája villog.
Az összeszerelt pályán a mozdony felemelkedik, átfordul és visszatér a pályára.
Nagyon szórakoztató játék.
Mellékelt szerelési útmutatóval.
Strapabíró műanyag , elemes
( 2 db ceruzaelemmel működik, ami nem tartozék)
 



Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 23:14
. Happy Time Thomas átfordulós vonat pályával - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Römer King Quickfix gyermek/autós ülés 9-18kg 1ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Römer King Quickfix biztonsági gyermek/autós ülés, 9-18 kg
Ajánlott kor: 8 hónapos kortól 4 éves korig (9-18 kg-ig)
Ülés jellemzői:
• több fokozatban dönthető,
• menet közben dönthető,
• kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem,
• övkiakasztó pántok
Biztonsági öv jellemzői:
• 5 pontos, központi övfeszítős,
• magassága a huzat levétele nélkül több fokozatban állítható
Huzat anyaga: pamut
Bekötése: menetiránnyal megegyezően, az autó 3 pontos övével, a gépjármű hátsó ülésére, övzáró csat rögzíti az autó biztonsági övét
Huzat kezelése: levehető, kézzel/mosó géppel mosható 
 
Menet közben dönthető több pozícióba
A huzata koszos lett a használatól, ezért az eredeti huzatra rá lett varrva egy új anyag, mondhatni új huzat van az ülésen, azóta nem volt használva, pamut, Unisex bézs és kékes szürkés farmer színű.
NAGYON SZÉP ÁLLAPOTÚ ÜLÉS, KATEGÓRIÁJÁBAN A LEGBIZTONSÁGOSABB!
Egy korrekt árajánlatra hamarabb is lezárom!
Villám árnál állom a postát!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-19 23:00
. Römer King Quickfix gyermek/autós ülés 9-18kg 1ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Scooby doo ugató kutya cd-vel - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Ugató Scobby Doo
Feje és lábai mozgathatóak
Hátán a gombot megnyomva ugat
+ ajándék zenei cd a csomagban
Anyaga: műanyag
Mérete: 13 x 9 x 4, 5 cm



Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 10:43
. Scooby doo ugató kutya cd-vel - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

TWISTER férfi halásznadrág 36 - XXL - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Kérésre lemérem!
 
Feltettem megunt szép állapotú táskáim, ruháim, csizmáim.... stb.
Nézz körül nálam az eladó további termékei fülre kattintva.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 10:30
. TWISTER férfi halásznadrág 36 - XXL - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

OLAJ VÁSZON TÁJ - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

RESTAURÁLÁST IGÉNYEL
EREDETI KERET CSAK SARKAINÁL SZÉTESIK.


Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 08:29
. OLAJ VÁSZON TÁJ - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Tommy hilfiger cipő - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

46-os méret jó állapot, eredeti


Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 07:43
. Tommy hilfiger cipő - Jelenlegi ára: 5 999 Ft

Beurer FT-09 Digitális Lázmérő ÚJ! Dobozos - Jelenlegi ára: 1 699 Ft

Beurer FT-09 Digitális lázmérő készülék
Új, dobozos számlával garanciával
 
Beurer - Német minőség az egészségért
Részletes termékleírás:
Lázmérő
Digitális
Utólsó mérés memóriával
Kikapcsolási automatika
100% vízálló
Méréspontosság: 0, 1 C fok
Hangjelzés
Szállítás kb. 2-5 munkanap
Ideiglenes készlethiány előfordulhat


Jelenlegi ára: 1 699 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 06:18
. Beurer FT-09 Digitális Lázmérő ÚJ! Dobozos - Jelenlegi ára: 1 699 Ft

Next csíkos pamut csajos kapucnis felső S - Jelenlegi ára: 680 Ft


Next 100% pamut pasztell színekben csíkos szuper, csajos kapucnis felső. Teljesen hibátlan, szuperszép darab. Méretei:
mell: 46cm
ujja válltól: 56cm
vállszélesség: 39cm
hossza nyaktól: 57cm
Nagyon szép, hibátlan.



Jelenlegi ára: 680 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 05:59
. Next csíkos pamut csajos kapucnis felső S - Jelenlegi ára: 680 Ft

2011. december 22., csütörtök

Acer Aspire One D257-N57CQWS Netbook (fehér) - Jelenlegi ára: 72 560 Ft

Tisztelt Érdeklődő! A PCDiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Acer Aspire One D257-N57CQWS Netbook (fehér)Leírás:
Intel Atom N570 (1, 66 GHz), 1GB DDR3, 320GB, 10 WSVGA LED, LAN, WLAN, USB 2. 0, VGA, Kártyaolvasó, Webkamera, LinuxGarancia: 12 hónapVárható beérkezés: 1-2 napKínálatunkban több ezer új számítástechnikai termék szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani.
Nézze meg őket most: PCDiszkont termékeiSzállítási feltételek:
Terméket nem számítunk be és nem cserélünk.
Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás előreutalás esetén, futárszolgálattal lehetséges, a szállítás díja 995 Ft.
A leütést követő 1-4 munkanapon belül kerül a termék a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 munkanapon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a termékért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni. Az átutalásra kapcsolatfelvételt követő 3 munkanap áll rendelkezésére.
Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő termékek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt termék közben elfogyott.
Készlethiány esetén, amennyiben a termék még beszerezhető, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. Ha a termék már nem beszerezhető, akkor helyettesítő terméket kínálunk fel. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.
A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot!
Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a PCDiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 72 560 Ft

Az aukció vége: 2011-12-21 01:06
. Acer Aspire One D257-N57CQWS Netbook (fehér) - Jelenlegi ára: 72 560 Ft

Osara és Saddie LaMort A Fenevad Mágiája - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Osara és Saddie LaMort
A Fenevad Mágiája
Aleister Crowley mágikus életműve
normál állapot, újszerű
puha kötéses, (surlódástól)
hátlapján enyhe "karcolás" nyoma látható
478 oldalas
tuan
2005
F23-------------------------------------------------------------------------------------383
FONTOS: kérem tekintse meg az I+ oldalunkat- köszönöm!
Kérem ha kérdése van azt a leütés előtt tegye fel!
(500 Ft összérték alatt nem postázunk. )
Személyesen a VII. kerületi boltunkban lehet átvenni
előre egyeztetett időpontban csak hétköznap,
a Blaha Lujza tértől nem messze.
Csak e-mailben kommunikálunk.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 00:04
. Osara és Saddie LaMort A Fenevad Mágiája - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Kinoki méregtelenítő tapasz-2 doboz szett AKCIÓ - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

20 db azaz 10 pár /2 dobozos szett /
A kinoki japán méregtelenítő tapasz használatával  alvás közben tudja növelni szervezete immunitását, mentális állóképességét. Javítja a szellemi koncentrációt, a vérkeringést
Fokozza szervezetünk vitalitását
Csökkenti az izületi és izomfájdalmakat
Segíti a nyugodt alvást
Hatóanyaga: A turmalin kristálypor és a bambuszecet kivonat aktivizálja a sejteket és a sejtanyagcserét.
Szervezetünk energiaszintje megnő.
Használata: Ragasszuk fel a tapaszt testünk megfelelő pontjára és hagyjuk 8-10 órán át hatni.
1 szett / 2 doboz / az aukció tárgya!



Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 21:00
. Kinoki méregtelenítő tapasz-2 doboz szett AKCIÓ - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Mercenaries2 Xbox360 eredeti játék - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó Xbox360 -ra  Mercenaries 2 World in Flames játék amely egy  igazi kemény zsoldos katonákról szól akik minden veszélyben és izgalomban benne vannak : ) 16-os
Nézd meg a többi termékemet is : )



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-21 11:15
. Mercenaries2 Xbox360 eredeti játék - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

38/40 -es Standpoint elegáns, csíkos nadrág - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó a képen látható Standpoint márkájú, kb. 38-as elegáns női nadrág.
Hibátlan, nem hordtam sokat. A címkét sajnos kivágtam, (így nézd a megadott méreteket is! ).
A terméket, a pénz beérkezését követően 3 munkanapon belül postázom, vagy személyesen átvehető Budapesten, a XIV. ker. Bosnyák tér közelében, a lakcímemen.
Licitálás előtt kérlek mérlegelj, mert licitet NEM törlök!!!
Ha időd engedi, nézd meg a többi aukciómat is!!!
(Ha többet vásárolsz egyszerre, sokat spórolhatsz a postaköltségen)



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 10:55
. 38/40 -es Standpoint elegáns, csíkos nadrág - Jelenlegi ára: 500 Ft

- Swarovski kristály medál + nyaklánc - Nmá! - Jelenlegi ára: 590 Ft

Swarovski kristály medál + szilikon nyaklánc
Made with CRYSTALLIZED - Swarovski Elements
Nincs Minimálár!
Szín: Jet
A kő mérete: 12 mm.
Nyaklánc mérete: 45 cm x 2 mm.
(A hossza egyedi méretben is kérhető! )
A fém alkatrészek bevonata: ródium!
Allergiás személy is viselheti!
Fizetés:
Átutalással, vagy postai csekken lehetséges. (előre)
Szállítás:
A pénz beérkezése után, a terméket 2 munkanapon belül postázom.
Készlethiány esetén a szállítási határidő: 8-10 munkanap.
A vásárolt termékre - termékekre, 2 hét visszavásárlási garanciát vállalok!
4. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítási költséget vállalom!
A fénykép nem adja vissza a kő valódi csillogását!
Az ár 1 medálra + 1 db nyakláncra vonatkozik!
A képre kattintva megtekinthető az összes termékem!
- fülbevalók - medálok - nyakláncok - karkötők - gyűrűk - stb...


Jelenlegi ára: 590 Ft

Az aukció vége: 2011-12-20 10:38
. - Swarovski kristály medál + nyaklánc - Nmá! - Jelenlegi ára: 590 Ft

Nagyon szép női ruha S-es - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó a  képen látható szép ruha!
Méret: S-es
Hossz: 82-95cm
Mell: 34cm
Csipő: 37cm
Bocs az utolsó kép   máshol tartozik: )
Sajnos nekem kicsi lett: (
A posta csak sacc!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-20 09:06
. Nagyon szép női ruha S-es - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Formakereső - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eladó egy formakereső. Minden része megvan. 1 éves kortól ajánlom.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-20 08:21
. Formakereső - Jelenlegi ára: 800 Ft

FULLERTON-SMITH,JILL - Amivel etetnek - Jelenlegi ára: 3 391 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
148165
FULLERTON-SMITH, JILL
Amivel etetnek
Az első olyan könyv, amely tudományos vizsgálatnak vetett alá minden köztudatban élő hitet, avagy tévhitet, az egészséges táplálkozás témájában, hogy egyszer s mindenkorra kiderüljön, mi bizonyított tény, és mi csupán fikció.
Legyen az a spenót, a szója, az ómega-3-zsírsav vagy a tejtermékek vizsgálata, ebben a mérföldkőnek számító könyvben feltárul a teljes igazság, nemcsak az ételekkel, de az ételek szervezetünkre gyakorolt hatásaival kapcsolatban is.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 3 391 Ft

Az aukció vége: 2011-12-22 04:06
. FULLERTON-SMITH,JILL - Amivel etetnek - Jelenlegi ára: 3 391 Ft

Xbox játék:RalliSport Challenge 2 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

RalliSport Challenge 2 Xbox classic játékszoftver.
A képen látható állapotban.
A termék PAL-os, angol nyelvű.
Személyes átvételre Budapesten van lehetőség(a belvárosban),
Postázás a Magyar posta mindenkori díjszabása szerint. Csak előre utalás után!
Utánvétel nincs, csere nem érdekel!
Nézz körül a többi termékem közt is!
Köszi hogy benéztél!



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-26 04:00
. Xbox játék:RalliSport Challenge 2 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

2011. december 21., szerda

EU US UK AU utazó dugalj átalakító adapter - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

TGreen univerzális utazó adapter, hálózati átalakító (AU EU UK US stb. )
csak a csatlakozót alakítja át, feszültséget nem, így csak olyan készülékekhez jó amelyek 110-220V-os üzemmódban egyaránt működnek...
Több mint 150 országban használható:
-Túlfeszültség-védelem és biztonsági zár
- led-es jelzőfény
- Max terhelhetőség : 250V (10A)
Nincs minár.
Személyes átvétel: Bp (I. ker Attila út, Nyugati, DunaPlaza, M3-as bevezető, Keleti) Fót, Felsőgöd, Sződliget az általam javasolt időpontban, amennyiben ez nem megfelelő akkor  postával előreutalással tudom küldeni +400Ft, utánvéttel +1150Ft (utánvéttel csak legalább
10 pozitív és 95% feletti értékeléssel rendelkező vásárlóknak tudok küldeni)



Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Az aukció vége: 2011-12-16 03:26
. EU US UK AU utazó dugalj átalakító adapter - Jelenlegi ára: 1 350 Ft

Adidas gyermek pulóver 74-es - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képen látható Adidas gyermek pulóver, hosszú ujjú, kapucnis.
Mérete 74-es.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-20 00:14
. Adidas gyermek pulóver 74-es - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

23-as Deichmann-os kiscipő játszósnak - Jelenlegi ára: 1 Ft

23-as méretű, bth:  14 cm. Egyszerű gumitalpú cipő a képen látható állapotban.   Az orránál elvált a gumi egy kis részen, a vászonrésze pedig 2 helyen szakadt. Bentre felfázás ellen, vagy homokozóba ajánlom.  
Sok kiscipőt teszek fel, válogass az aukcióim között, hátha tetszik még más is!
Átvétel személyesen Kecskeméten, vagy fel tudom küldeni Pestre az Infoparkba. Postázom is, kérésre nézek postadíjat!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 23:49
. 23-as Deichmann-os kiscipő játszósnak - Jelenlegi ára: 1 Ft

A kísérlet - EREDETI - Jelenlegi ára: 300 Ft

Mi történik, ha véletlenszerűen kiválasztott rab - őr szerepeket kiosztva bezárunk egy tucat embert egy börtönbe?
Szerepazonosulás.
A filmbeli kísérlet az életben is hasonló eredménnyel zárult.  Szociológusoknak és pszichológusoknak kötelező megnézni!
Eredeti DVD, nem másolat!


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 10:06
. A kísérlet - EREDETI - Jelenlegi ára: 300 Ft

Új Swarovski kristályos szett.1ft!NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

EREDETI Swarovski  kristályos különleges szett!
Akár 1ft-ért tiéd lehet!!!
Adatok:
Swarovski Kristályok színe:
zöld
Anyaga: ródiumos
Nikkel free(nikkelmentes)Fém érzékenyeknek is!!!
Eredeti ára, üzletektől függően 12. 000ft felett
Amennyiben karácsonyra szeretnéd, ajándéknak, akkor sincs gond!!! Ha elküldöd az átutalási bizonylatot, elsőbbségivel azonnal postázom, 1nap alatt odaér!!!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-19 08:00
. Új Swarovski kristályos szett.1ft!NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Sylvanian Families Kezdő ház szett - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Ebben a tündéri kis házikóban Csoki Nyuszi mama folyton tüsténkedik.
A földszinten, aranyos konyhájában főzi a finomabbnál finomabb ételeket, és kis étkező asztalánál ülve jóízűen fogyasztja el őket.
A sok munka után az emeleten, kényelmes, puha ágyában piheni ki magát, hogy aztán újabb szép napra ébredjen.
Rendelés előtt kérlek érdeklődj az aktuális készletről!


Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 07:44
. Sylvanian Families Kezdő ház szett - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

IntelCore Q9400 2.66GHZ/6M/1333/05A eladó - Jelenlegi ára: 31 500 Ft

Q9400 proci eladó!
Intel Core 2 Quad Q9400 2, 66GHz LGA775
Típus Intel Core 2 Quad
Magok száma 4
Processzor foglalat Intel Socket 775
Processzor órajel 2666 Mhz
Gyártási technológia 45 nm
Busz sebesség 1333 Mhz
Cache
L2 cache 6 MB
További tulajdonságok
Üzemfeszültség 1. 36 V
Fogyasztás 95 W
Gyártó: Intel
Modell: Core 2 Quad Q9400 2, 66GHz LGA775


Jelenlegi ára: 31 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 07:04
. IntelCore Q9400 2.66GHZ/6M/1333/05A eladó - Jelenlegi ára: 31 500 Ft

Gilera Runner első felni + féktárcsa - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Gilera Runner első felni, tárcsával eladó!
12-es méret, egy hiba: km meghajtó fül letörve, hegesztéssel megoldható! A képeken láthatod! Tárcsával együtt értendő az ár! Akár külön-külön is eladó!
Posta megoldható, díja mindenkori postadíjak szerint!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-25 06:44
. Gilera Runner első felni + féktárcsa - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

H&M férfi gépi kötésű pulóver M-es - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eladó ez a H&M gépi kötésű pulóver hibátlan állapotú!
Kérésre szívesen mérek!
Nézz szét nálam megéri!


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 06:24
. H&M férfi gépi kötésű pulóver M-es - Jelenlegi ára: 800 Ft

2011. december 20., kedd

Acél gyűrű - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Gyönyörű kidolgozású acél-titán gyűrű eladó. Párban vettem házassági évfordulónkra, de sajnos a férjemnek kicsi lett. Szerintem női gyűrűnek is elmegy. A postát állom!
Méret: 8-as. Kb. 19mm.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 06:05
. Acél gyűrű - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Motoros kabát - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Mályva- Fehér, Bordó színű  -uniszex-  motoros kabát.   
" Wild-Roud" felírattal az eljén. Föntről és lentről is cipzáros,  mellényzsebe is cipzáros, gallér része patenttal zárható.
Mérete/ XL-es.
Hossz:  55cm,  Ujjhossz:  60cm,  Mellb.: 46cm.
Ára:  2000/Ft.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 05:36
. Motoros kabát - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Lonsdale Typhoon Boot férfi cipő több méretben - Jelenlegi ára: 12 700 Ft

Minőségi, eredeti, új
LONSDALE férfi sportcipő
több méretben
Méretek:
41, 43, 47, 49
140003
A terméket rendelésre hozom, kérem előzetesen színt, méretet, modellt egyeztetni szíveskedjen leütés előtt az üzenőfalon keresztül!



Jelenlegi ára: 12 700 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 05:11
. Lonsdale Typhoon Boot férfi cipő több méretben - Jelenlegi ára: 12 700 Ft

Horgolt terítő - Jelenlegi ára: 500 Ft

Nagyon szép régi Horgolt terítő. Hibátlan!  
Mérete:  52x57cm
Terméket utánvéttel és simán NEM postázok!
Személyes átvétel csak a lakcímemen, XX. k. e-mail-ban előre egyeztetett időpont-ban lehetséges.
Szombat-Vasárnap terméket nem áll módomba át  adni.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 04:53
. Horgolt terítő - Jelenlegi ára: 500 Ft

8 db-os csörgő és rágóka csomag +ajándék - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy 8 db-os csörgő és rágóka csomag, nagyon aranyos és jó állapotban lévő játékok. Ajándékba adok egy kocsicsörgőt is.
A licit 1 ft-ról indul. Itt a karácsony!!
Postaköltséget a pontos mérés után tudok mondani, de ezek nem igazán nehéz játékok.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-20 19:58
. 8 db-os csörgő és rágóka csomag +ajándék - Jelenlegi ára: 1 Ft

Báránybunda eladó vagy elcserélhető - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó vagy elcserélhető egy kitűnő állapotban lévő báránybunda karácsonyi ajándéknak kitűnő.
Ha cserélni szeretnél tüzelő, motor, malac, esetleg üdülési csekket is elfogadok.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 16:24
. Báránybunda eladó vagy elcserélhető - Jelenlegi ára: 1 Ft

Akkumulátor Samsung EB504465VUC kompatibilis 1800m - Jelenlegi ára: 3 090 Ft

Termékismertető Akkumulátor Samsung EB504465VUC kompatibilis 1800mAh Li-ion
Kiváló minőségű utángyártott termék
Kompatibilis készülékek:
(Hosszú lista esetén használja a CTRL+F keresőt)
Samsung: GT-i8910 Omnia HD, GT-B7610 OmniaPRO, GT-B7300 OmniaLITE, GT-I5700 Galaxy Spica, GT-S8500 Wave, GT-B7330, GT-B7620 Giorgio Armani, GT-i6410 M1, GT-i8320, GT-S8530 Wave II, GT-i8700 Omnia 7
Cikkszám:   SS53185 -vege- További termékeink: klikk ide Fizetési információk
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához. Amennyiben a kifizetés banki utalással vagy bank pénztári befizetéssel történik kérjük, hogy a leütést követő 5 munkanapon belül teljesítse. Öt munkanapon túl nem tartjuk tovább fent a terméket, a termék újra aukcióba kerül és az adás-vételt negatív értékeléssel lezárjuk.
Utánvéttel csak legalább 3 pozitív értékeléssel rendelkező vevők részére áll módunkban elküldeni a megrendelést.
Amennyiben a leütést követő 1-2 órán belül nem kapja meg a Vatera automatikus üzenetét az utalási adatokkal, kérjük írásban vegye fel a kapcsolatot velünk. Szállítás
A szállítási díjak minden terméknél a logónk fölött található "Szállítási és garanciális feltételek" linkre kattintva tekinthető meg.
Előre utalás esetén az utalás beérkeztét követő 2 munkanapon belül feladásra kerül rendelése. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-3 munkanap.
Utánvéttel történő rendelések 2 munkanapon belül feladásra kerülnek. A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
A rendelések feladásáról a feladás napján e-mailben értesítjük a vevőket.
Személyes átvételre nincs lehetőség.
  Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban előírt 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Minden termék leírásában szerepel a termékre vonatkozó jótállási idő. A garanciális érvényesítést csak a mellékelt számla vagy másolata ellenében tudjuk elfogadni. Kérjük azt őrizze meg. Garanciális problémával és ügyintézéssel kapcsolatban írásban vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjük pontosan írja le a hibát, problémát a termékkel kapcsolatban. Fontos információk
Termékeink értékesítése minden esetben számlával történik. Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Raktárkészlet naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését. Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért amely a gyártótól származik felelősséget nem vállalunk. A termékekhez tartozó képek illusztrációk, egyes esetekben eltérhetnek a valóságtól.
A vásárlással elfogadja feltételeinket.
StartGSM
 


Jelenlegi ára: 3 090 Ft

Az aukció vége: 2011-12-17 15:48
. Akkumulátor Samsung EB504465VUC kompatibilis 1800m - Jelenlegi ára: 3 090 Ft

Kormánykapcsoló kínai robogóra jobb+bal ÚJ!!!! - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

..


Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2012-01-03 14:43
. Kormánykapcsoló kínai robogóra jobb+bal ÚJ!!!! - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

NYAKLÁNCTARTÓ NYAK, ÉKSZERINSTALLÁCIÓ, 1 FTRÓL!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy 16 cm magas nyaklánc tartó, bemutató fekete műbőr nyak. Kirakati ékszerbemutatáshoz, otthoni dekoratív tároláshoz. Hátulján praktikus akasztó, amely nem engedi a láncot lecsúszni a nyakról. Kisebb felületi nyomódások, karcok, horzsolások vannak rajta. Hátulján egy 4, 5 cm szakaszon a papír borítás felső rétege leszakadt.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 14:30
. NYAKLÁNCTARTÓ NYAK, ÉKSZERINSTALLÁCIÓ, 1 FTRÓL!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Wharton, Edith: A vigasság háza - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A vigasság házaA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Amikor épp letűnőfélben van egy korszak, nyomában az azt felváltó újjal, annak mindig van egy sajátos hangulata: az elmúlás langyos, nosztalgikus, néha szomorkás varázsa elegyedik a betörő, követelődző, friss energiákkal. Egy ilyen időszakban - a 19. század végi Amerikában - játszódik Edith Wharton regénye, amelynek főhőse egy hajdan roppant jómódú, ám egy csőd által tönkrement nagypolgári család lánya, Lily Bart. Az ifjú hölgy élete első két évtizedét úgy élte, hogy gondolkodás nélkül akceptálta az értékrendet, amelyben nevelkedett. Élete első komoly dilemmáját akkor éli meg, amikor választania kell az érdekből és a szerelemből kötendő házasság lehetősége között. Lily végül - engedve ébredező öntudata buzdításának - bátor lépésre szánja el magát... A klasszikus regények kedvelői kereshetik. ISBN: 978-963-267-006-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 14:18
. Wharton, Edith: A vigasság háza - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

2011. december 19., hétfő

Mayer István: Neteránok - Jelenlegi ára: 2 115 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! NeteránokA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
A szerző és a sorozat előző kötetét (Fel a netre, öregem! 200825184) folytató kiadvány a számítógép-használat és az internet alapjaival már megbarátkozó idősebbeket kívánja tovább kalauzolni a világhálón. A közérthető nyelven megfogalmazott, didaktikus felépítésű, fekete-fehér képernyőképekkel gazdagon illusztrált könyv az internetezéshez szükséges technikai feltételek tisztázása és az ajánlatos biztonsági beállítások megtétele után a népszerű és hasznos feladatok szerint szerkesztett tematikus fejezetekben mutatja, hogy mit hogyan lehet megvalósítani a háló segítségével. A minden bizonnyal sokak által elsőként és leggyakrabban használt funkció, a keresés eszközei (keresőprogramok, online lexikonok és linkgyűjtemények) után az online vásárlás, bankolás fortélyait, és az interneten elérhető digitális szórakozási, művelődési lehetőségeket (újságok olvasása, online játékok, zenehallgatás, tévézés, hangoskönyvek) mutatja be. Az utazás és a főzés-étkezés témája mellett a hivatalos ügyek intézésének és a virtuális közösségnek is külön fejezetet szentel a kislexikonnal és fogalommutatóval záródó kötet. A kifejezetten a magyar nyelvű tartalmakra és szolgáltatásokra koncentráló kiadványt minden nagyobb és kisebb helyi általános gyűjtőkörű könyvtárba érdemes beszerezni, és az idősebbek mellett jó szívvel ajánlható általános és középiskolás diákoknak is. ISBN: 978-963-545-518-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 115 Ft

Az aukció vége: 2011-12-18 14:03
. Mayer István: Neteránok - Jelenlegi ára: 2 115 Ft